Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
proje jetta sayfa 36 - Sayfa 26

proje jetta sayfa 36

Başlatan evreka09, 25 Ekim 2008, 23:43:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yellow_driver

vallahi bravo bu kadar güzel ve de düzenli araç topladığınız için. tebrik ederim. artık siz o aracı zannımca satmazsında babanıza bile vermezsiniz de. allah utandırmasın. kazasız belasız sürmek nasip olsun ne diyelim. :)

OZGUR.K

Alıntı yapılan: yellow_driver - 17 Mart 2009, 17:46:14
vallahi bravo bu kadar güzel ve de düzenli araç topladığınız için. tebrik ederim. artık siz o aracı zannımca satmazsında babanıza bile vermezsiniz de. allah utandırmasın. kazasız belasız sürmek nasip olsun ne diyelim. :)
Baba yadigarı olduğu için bu kadar kıymetli o araç zaten  :) 

yellow_driver

düşünmeliydim.   ;D  acaba sahip olmak nasip olursa bizim evlat mk4 e böle bakarmı. o zamana da herhalde klasik olur  ;D

evreka09

Alıntı yapılan: yellow_driver - 17 Mart 2009, 17:46:14

teşekkürler .yıllarca içimde olan bir heves ve gerçekleşti. tabi arkadaşların desteği sayesinde  ;)

evreka09

yeni fotolar yarın yaylar takılıyor bakalım

aracın yerden şimdiki yuksekliği
yeni hali yarın  :tamamdir

nefret35

abi araç nası bi yerde ??????

c3t1n

abi jetta süper olmus  :tamamdir
beni rahatsiz eden sey öndeki jant...bence cok disarida duruyor...ama gerisi süper

GolfMk1Cabrio

Of agzımın suyu aktı resmen bende bugün yeni lastikleri taktım yakında arkalarada takıorum ATS Cupları :halazn:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

golf-line2

MAŞALLAH 

2. fotoda  al beni dermiş gibi duruyor  jantları parlattırsaktamı taksak parlatırsaktamı taksak :D

crom tamponlardan bulalım abi sana hic takma plastikleri cok güzel olmuş ya...

arka plakaya bide stoplara bi care bul abi :sevgi:

OZGUR.K

çok güzel..çok güzel... :tamamdir

GolfMk1Cabrio

Bence sadece stoplara plaka gayet  güzel :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

evreka09

Alıntı yapılan: nefret35 - 17 Mart 2009, 19:25:58
abi araç nası bi yerde ??????

geçici olarak evın altında garajda. sanayıde bırakmak ıstemedim.

Alıntı yapılan: c3t1n - 17 Mart 2009, 19:38:14
abi jetta süper olmus  :tamamdir
beni rahatsiz eden sey öndeki jant...bence cok disarida duruyor...ama gerisi süper

lastık ebatı 195 çok dışarı çıktı yapacak bışey yok şuan

Alıntı yapılan: golf-line2 - 17 Mart 2009, 20:21:42
MAŞALLAH 

2. fotoda  al beni dermiş gibi duruyor  jantları parlattırsaktamı taksak parlatırsaktamı taksak :D

crom tamponlardan bulalım abi sana hic takma plastikleri cok güzel olmuş ya...

arka plakaya bide stoplara bi care bul abi :sevgi:

plakaya çözüm yok öneri olursa değerlendiririm .stoplar da malesef  :saskin: .tampon için iyi diyosunda çok pahalı.

özgür teşekkürler. payın (gazın ) buyuk

ARKADAŞLAR ÖNEMLİ SORU ACİL YARDIM

ben yarın yayları değiştircem de . tüv de problem çıkarmasınlar . varmı bilgisi olan

G60

Vogtland mı takacaksın? Zaten Tüv onaylı onlar kutusunda bile yazar.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

c3t1n

tüv sertifikali yaylar takarsan ve lastikler kaportaya degmesze bi problem yoktur ;)