Size göre gelmiş gemiş en iyi Vw hangisidir?

Başlatan Mete35MkII, 04 Mart 2009, 18:52:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mete35MkII

Arkadaslar size gore VW nın sımdıye kadar yaptıgı en güzel araç hangisidir?
Herkezin kendi zevkine göre tabikide :tamamdir
,...,,,

devran

bıldıgım kadarıyla yanı kullandıgımdan felan dıgıl ama duydugum kadarıyla bence 1.8 superchargerlı corrado

ismailtunca81

TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

kesik44

VW denince akan sular durur ama bir tane seçecek olursak tabiki Golf II açık ve net.

cesimoglu

Kaplumbağa................hitler demiş ki; bana öyle bir araba üretin ki çölde hararet yapmasın,soğuklarda donmasın....işte  susuz su kaplumbağası beetle üretilmiş böylece :)

nefret35

Alıntı yapılan: cesimoglu - 05 Mart 2009, 23:48:30
Kaplumbağa................hitler demiş ki; bana öyle bir araba üretin ki çölde hararet yapmasın,soğuklarda donmasın....işte  susuz su kaplumbağası beetle üretilmiş böylece :)
kesinlikle katılıyorum hatta kendisi kaba taslak bi şekil çizip işte buna benzesin demiş.

falconxtc

vw denilince genelde ilk akla gelen

classic bettle

cesimoglu

tabi hitler beetle üretimini onaylarken şunuda demiş silahlı 3 asker araca rahatlıkla sığabilsin...bugun bazı otomobil marka ve modellerine baktığımız zaman çoğu savaş dönemlerinin ürünü mesela SAAB 2.dünya savaşı zamanında savaş uçağı üreten bir firmayken savaşın sona ermesi ile krize girmemek için otomobil üretimine dönmüştür......

Halil Kara

Tabiki de Beetle ama yeni modelleri hesaba katiyorsak eger 2009 scirocco her yonuyle mukemmel bir arac bence.O kadar butcem olsa hic dusunmez beyaz bir scirocco 1.8 tsi alirdim valla  :tamamdir

mikail

ben mk1 diesel derim hem ilk kullandıgım araba hemde gerçekten kalite ve işlevsel olarak günümüz şartlarına hitap edebilen bi araba

type-r

Bence 2009 Passat 2.0 Tdi Highline Triptronic Derim.

Gerçekçi Olmak Lazım.  :tamamdir
My Name is IBRAHIM UZULMEZ and I use Clear For men :D

freegane

O çizgilere o hatlara ve o gösterişe sahşp başka bir vw yok ne yazıkki! Corrado...

ismailtunca81

TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

erdem2179

Mk3 gti