Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW İZMİR - Sayfa 19

VW İZMİR

Başlatan Bugia35, 31 Mart 2008, 19:03:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mete35MkII

,...,,,

nefret35

erdem2179

Alıntı yapılan: Mete35MkII - 28 Şubat 2009, 13:01:18
bayramlıkları Gıyıp gelcem :D 
benim kol sakat olduğundan eşofmanlarla gelceem rahat oluyoo beea ;D
Mk3 gti

Bugia35

bulusma alanında kolu alcıda bırını gorursenız bılınkı dogru yerdesınız....işaretcı olarak senı sectım erdem :)

nefret35

Alıntı yapılan: Bugia35 - 28 Şubat 2009, 19:46:20
bulusma alanında kolu alcıda bırını gorursenız bılınkı dogru yerdesınız....işaretcı olarak senı sectım erdem :)
:D :D :D

erdem2179

Alıntı yapılan: Bugia35 - 28 Şubat 2009, 19:46:20
;D ;D ;D   eveeet iyi yapmışın eyüp abi kolu alçıda askıda birini görürseniz o benim ve doğru yerdesiniz ;D 
Mk3 gti

Bugia35

izmirdekı bu ılk bulusmaya ozel starbucks ta kahveler VWTR.NET yonetımınden olacakmısmı? ne? G60 osman...!

erdem2179

Mk3 gti

devran

Alıntı yapılan: Bugia35 - 28 Şubat 2009, 20:28:24
izmirdekı bu ılk bulusmaya ozel starbucks ta kahveler VWTR.NET yonetımınden olacakmısmı? ne? G60 osman...!
AHAHA BELEŞ :D  işte ya osman abimiz bızıde dusunurmus te kahvede ısmarlarmış...

uzaktan bakarım ortada alçı ve eşofmanlarıyla gelmış adam gorursem yanınıza gelırım yoksa gelmem :D erdem abi sen ızınlısın pijamaylada gelsen olur  ;D ...

devran

son 16 saata gırıcez bırazdan benıde  heyacan bastı bea  :D  bugun ben gezıyodum saolsun peder bey aracın dısını yıkamış bende sabah kalkım bıraz ıcını sılıp supureyım ...oto kuafore gıtmeye gerek kalmadı  ;)

erdem2179

Alıntı yapılan: devran - 28 Şubat 2009, 22:41:24
AHAHA BELEŞ :D  işte ya osman abimiz bızıde dusunurmus te kahvede ısmarlarmış...

uzaktan bakarım ortada alçı ve eşofmanlarıyla gelmış adam gorursem yanınıza gelırım yoksa gelmem :D erdem abi sen ızınlısın pijamaylada gelsen olur  ;D ...
devran beni göremezsen arabamdanda tanırsın yani jip gibi yüksek bi mk3 gti görürsen onun yanına gel :)
Mk3 gti

erdem2179

ama her alçılının da peşinden gitmeyin haa yakamda kırmızı gül olucaakk ;D
Mk3 gti

devran

;D ;D ;D ahahahah esofmanın cebınde kırmızı gul :D tamam abi Gti SUV mu oluyo senın :D nıe ole havada ya yazık degılmı senın canavara oda arkadasları gıbı surungen olsun,hakkı degılmı

erdem2179

kendi jantları söktüm boyada geçici jant takıldı 60 yanak lastik var ondada yükseltti tabi kolum böyle olduğundan ilgilenemedim...yarın görürsün.
Mk3 gti