muayene de golf 1 ler ve 2 ler takiliyo mu

Başlatan hsyn77, 27 Şubat 2009, 21:25:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

3 bin TL ye özellik ile toplu Dizel bulman çok zor bulursun ama şişhanemi olur memişhanemi bilemem :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

hsyn77

ben daha çok elden bulmayı umut ediyorum siteden veya sahibinden degil de öle bulmak istyorum para olmayınca yapcak bişey yok :)

panik

kayseride bir motor ustasında var ama çok istiyolar, ama derli toplu göründü araba bana, sarı renk dizel... 6500 filan diyolardı... wide body kit filan var...

Mk1GTI

Alıntı yapılan: hsyn77 - 27 Şubat 2009, 23:27:39
ben daha çok elden bulmayı umut ediyorum siteden veya sahibinden degil de öle bulmak istyorum para olmayınca yapcak bişey yok :)

Büyük şehirde isen pazarları dolaş mutlaka çıkacaktır... Ama şuan ÖTV yi bekleyen satıcı çok var bunuda unutma... ÖTV değerleri 4 ila 6bin lira olacak bu araçların o yüzden satanlar bunu göz önünde bulunduruyorlar...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mete35MkII

http://www.sahibinden.com/1983_volkswagen_golf_1_6_dizel_cok_temiz_-02WQQaXQQ10505694WQQpXQQdisplayitem         kardes golf1 ve dizel o paralara en temizi bu bellkıde bıraz pazarlık burakabılır   bi bak derim kolay gelsın
,...,,,

Mete35MkII

,...,,,

mördak

83 ten 92 ye kadarmı dıcektın 94 yanlıs olmus

hsyn77

sakaryadayım ben araba pazarına gittim ve 2 tane golf 1 vardı 2 side 5700 yazmışlar hiç dikkate almadım bende daha çok elden bulcagıma inanıyorum ama hayırlısı hafta sonu kadıköye taşınmış altunzaidedeki pazar oraya gidip bakıcam bi

mördak

Mk1GTI

wwww

Erşanın dediği noktaların dışında bşey yok korkmayın arkadaşlar  bende tuv de uzmanım  ;D

Han

Ben yeni muayeneden geçirdim aracı bir kere harç yaksakta :D farlara ve ayarlarına çok dikkat ediyorlar ona göre :D komple farları değiştirdim :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

nihat

Konuyu hortlatıyorum ama bu gün muayeneye girdim.El frenim ve de özellikle arka fren balataları iyi tutmuyor. Başka kayda değer bir kusur bulunmadı. Frenleri elden geçirtip paşalar gibi çıkarız muayeneden.