Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW İZMİR - Sayfa 16

VW İZMİR

Başlatan Bugia35, 31 Mart 2008, 19:03:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem2179

evet yaklaşıyor foto makine ben getircem olan varsa getirsin arkadaşlar bolbol çekiliriz.
Mk3 gti

Bugia35

zaman yaklasıyor.. bu ılk bulusma olacagından ve gec gelen arkadasları da dusunerek saat 15:00 olarak dusundum gun batımında da hos resımler cekılebılır (ışıklı jan janlı olayı) uygunmudur akadaşlar.. hıı? ;D

Mete35MkII

bana uyar jan janlı fotolarımızı kım cekıcek abi??? :D
,...,,,

devran

gerı sayıma gırıyoruz artık baya az kaldı

Bugia35

fotolar  erdemden gorelım bakalım hunerlerını...ikeanın neresınde bulusuyoruz (genıs bır alan cunku)

nefret35

Alıntı yapılan: Bugia35 - 22 Şubat 2009, 10:08:32
fotolar  erdemden gorelım bakalım hunerlerını...ikeanın neresınde bulusuyoruz (genıs bır alan cunku)
ikeanın yan tarafındaki bölümde bulusalım fazla kalabalık olmuyo o taraf

erdem2179

arkadaşlar benim 3.5 ay önce kolum kırılmıştı alçı 20 sinde çıkacaktı fakat aksilik çıktı ve kolum hala alçıda pazar günü gelicem çok istiyorum fakat arabamla gelemeyebilirim.kuzen çalışmazsa o gün ,sorun yok o kullanır ama ben gelicem tabiki bilgilerinize... ayrıca foto makinesi olan getirsin 1 tane yetmez...
Mk3 gti

Mete35MkII

abi gecmıs  cok gecmıs olsun  senın saglıgın daha onemlı
,...,,,

erdem2179

tşk ederim ama gelicem sadece alçılı kolum yürümeme falan engel değil yani...
Mk3 gti

devran

gecmıs olsun erdem abı ınş. kuzende gelırde senın makınayı goruruz...

devran

Alıntı yapılan: evreka09 - 25 Şubat 2009, 19:31:28
arkadaşlar benim arabada yetişmeyecek  :-\

ahh bea abi çok işi varmı abi daha ya... efsane gelemıcek senle yani  :'( sen gelıyonmu.?

devran

abılerım 2 gun kaldı artık... bende de malesef makıne yok ama bulursam getırırım...