Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım. - Sayfa 29

Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım.

Başlatan METiN, 20 Nisan 2007, 11:37:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aliis

pamukkale üniversitesi işletme 3. sınıfım, bos zamanlarımda sanayide dükkanda vakit gecirrim baba mesleği oto elektrik

musa

tekstil sektöründe ihracat fazlası bayan giyim toptan ve parekende satarak faaliyet gösteriyorum..

lyk

Aslen eczacıyım. 8 yıldır ilaç sektöründe çalışıyorum.
Uluslararası bir ilaç firmasında ürün müdürlüğü yapıyorum. İlgili olduğum mesleğim dışında da her konuda yardımcı olmaya çalışırım.

Gerge

Tasarim...

ofset ve roto baski uzerine  tasarim+baski.

ofset ne ayak diyenlere kagit uzerine bildiginiz her turlu brosur, dergi, kartvizit, katalog baskisi ve tasarimi.

roto ne is diyenlere bildiginiz gida ambalajlarinin (kek, ciko, dondurma, ekmek vs vs) tasarimi ve baskisi.

ydnbngl

Elektrik Elektronik Mühendisliği 2.Sınıf Ankara

Mete35MkII

bnde ögrencıyım:)
ama babam tırcı
,...,,,

erdem2179

kalite kontrol ( oluklu mukavva ofset iç kutu)
Mk3 gti

erdem2179

Alıntı yapılan: Gerge - 24 Şubat 2009, 16:57:08
Tasarim...

ofset ve roto baski uzerine  tasarim+baski.

ofset ne ayak diyenlere kagit uzerine bildiginiz her turlu brosur, dergi, kartvizit, katalog baskisi ve tasarimi.

roto ne is diyenlere bildiginiz gida ambalajlarinin (kek, ciko, dondurma, ekmek vs vs) tasarimi ve baskisi.
uzmanlık alanım :)
Mk3 gti

evreka09

gıdacıyım .bir ilaç firmasında 10 yıldır tıbbi mümessilim.sağlık sektörü çoğunlukta sanırım ;D

vw6n

Ouzoo

Aöf sigortacılık bankacılık öğrenciyim + sigorta eksper yardımcısıyım.Allah göstermesin ama axa, ergo isviçre ve anadolu sigortadan kasko ve trafik hasarlarınız olursa yardımcı olmaya çalışırım..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

muharrem c.80

Halil Kara

Maşallah yaa ne kadar da çok sağlık sektöründe hizmet veren forum sakini varmış :)

sharkhunter

İnşaat satın alma uzmanıyım.bir inşaatın civisinden kumuna kadar alım yapıyorum  :saygılar