Golf 1 Gti Şanzıman

Başlatan GolfGti16VMk1, 10 Şubat 2009, 09:56:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfGti16VMk1

Golf1 ı 5 ileri Gti şanzımanıdır sorunsuz tertemiz.

650 TL.
Volkswagen Motorsport

anilkanay

bana golf mk1 e uydurabileceğim her türlü ama hertürlü kaporta iç mekan dış plastik aksam güzel bi bodykit(kamei bir ilanınız vardı yanlış hatırlamıyorsam) bir çok şey önerebilirseniz elinizde olan veya kolay bulabileceğim çok sevinirm toplanması gereken bir araç aldım yardımcı olursanız sevinirim

GolfGti16VMk1

Neyi lazımsa yazın temin edebildiklerimi söyleyeyim
Volkswagen Motorsport

anilkanay

Taban sacı taban kaplaması (halı) kapı kolları  tavan kaplaması kapı döşemeleri ön konsol mevcut ise güzel bir motor gti turbolu bir motor düşünüyorum tavsiyenizide duymak isterim

GolfGti16VMk1

Sana aktarmıştım konuları.
Volkswagen Motorsport

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

lostys

üstat benim gls ye olmaz dimi bu şanzıman?

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

lostys

gti motorlar arkaya yatık, ama benimki öne dogru yatık. gti şanzımanı nası uydurabiliriz? uyarsa ben niyetlenirim acıkcası. bulusmaya gelince atarız bagaja :D

GolfGti16VMk1

İlker ilk önce şanzımanı sana vermek değil sana faydası olacakmı onu düşünmek lazım . Ne için istiyosun senin araba 81 di dimi . 020 şanzıman değişmez takılır sorun olmaz .
Volkswagen Motorsport

GolfMk1Cabrio

Peki Selçuk abi GTI şansumanın farkı nedir yani performans falan katıyormu ? ? ?
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfGti16VMk1

Şanzıman oranları önemli ve final drive . Farklı aplikasyonlar için dizel şanzımanı yada GTI şanzımanı kullanılabilir GTI larda eğer daha yüksek süratlere çıkmak isterse kişi Dizel şanzıman takar . Bu işler biraz alengirli :)
Volkswagen Motorsport

lostys

benim araba 81 1300 benzinli. valla uycaksa ben alırım....

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport