yeni üye, herkese çalışmalarında başarılar

Başlatan shawluq, 06 Şubat 2009, 12:57:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shawluq

arkadaşlar hepinize iyi günler,
uzun süreden beri forumu takip ediyorum, 91 model bir cl sahibiyim. aşağıda resimleri zaten göreceksiniz, yorumlarınızı bekliyorum.
soracağım iki şey var, resimlerde hem orjinal jantlı hali hemde bedavaya bulupda denemek için taktırdığım çelik jantlı halin resmi var. Hangisi daha güzel duruyor? Eminim şimdi bunları geç bbs al diyenler olacaktır ama bu aralar imkan meselesi benim için.
İkinci sorumda göstergelerden biri hız diğeri bildiğimiz saat, bu tip kadranı değiştirebiliyor muyuz? mesela atıyorum bunu söküp yerine devir saatli ve yol bilgisayarlı bir kadran uydurabilir miyiz?

ismailtunca81

TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

cabrio63

evreka09

güle güle kullan aracını .

bana kalırsa alaşım jant daha güzel durmuş. sanırım Eskişehir desin yazlık kışlık diye her ikisinide kullan

shawluq

plakam eskişehir, ee nede olsa memleketim ama ben istanbulda yaşıyorum. bu arada hoşbulduk arkadaşlar

erdem2179

Mk3 gti

Ouzoo

Hoşgeldin..
iki jantta güzel, orjinaller zor bulunur bi jant kıymetini bil ama ikinciside sırıtmamış gerisini paşa göynün bilir :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

kesik44

öncelikle hoşgeldin kazasız belasız sürüşler dilerim bana kalırsa orjinal jantların daha güzel değiştirme derim ben..

shawluq

sağolun arkadaşlar, geçen cuma aracımı sattım dolayısıyla artık bana şöyle yardımcı olursunuz :) golf 3 veya polo 6n-6n2 bakıyorum. temizlerden bildikleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

erdem2179

Alıntı yapılan: shawluq - 17 Şubat 2009, 19:41:39
sağolun arkadaşlar, geçen cuma aracımı sattım dolayısıyla artık bana şöyle yardımcı olursunuz :) golf 3 veya polo 6n-6n2 bakıyorum. temizlerden bildikleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

gani,nin araba var güzel ve satılık (freegane) mk3 gti
Mk3 gti

mikail

o araba da temiz vebakımlıdır cunkugani abiyle msnden konusmustum gercekten aracını seven ve uzerine titreyen biri

shawluq

sağolun arkadaşlar, birbuçuk hafta önce aldım ben yeni aracımı. golf 3 sportline 97 model, gayet temiz bir araç buldum şansıma

mikail

gulegulekullanın kazasız belasız gunlerde allah tasa degdırmesın