golf2 lerde bu şekilde orjinal arka cam varmı ?

Başlatan yavuzz, 02 Şubat 2009, 15:53:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Kingpin

Happich marka camdır kendisi. Sonradan takılma bir üründür ve pahalıdır. Ayrıca bulman biraz kasar. :D
Fiyat ise shipping hariç 800$ - 1000$ arası değişir. :D

Cam rengini tutturamaman da cabası...

yavuzz

G60 bu arada yardımın için teşekkür ederim..
Kingpin,istanbulda Atatürk oto sanayi sitesinde 1-2 yere sordum biz anlamayız dediler..Ankarada bunu yapabilecek babayiğit varmıdır ?

Kingpin

Alıntı yapılan: yavuzz - 03 Şubat 2009, 09:07:44
G60 bu arada yardımın için teşekkür ederim..
Kingpin,istanbulda Atatürk oto sanayi sitesinde 1-2 yere sordum biz anlamayız dediler..Ankarada bunu yapabilecek babayiğit varmıdır ?

Kiti alda herturlu yapılır...

yavuzz

Kingpin

Alıntı yapılan: yavuzz - 04 Şubat 2009, 15:42:25
almadan yapılamazmı ? kiti nerden alcam birde

Kiti ebay dan alırsın. Kitsiz çok uğraşırsın ama tad vermez bi de...

GolfGti16VMk1

Ankarada bi arkadaş yaptı . istanbuldada havalı camı kırmadan delen yerler var . Kul yapısı neticede olmayan şey yok ben şuaralar onu yapmak için fırsat kolluyorum boş bi vakitte ilgilenip yapıcam . Rezistanssız arka camda çok paraydı ben burda yaptırdım .

Volkswagen Motorsport

Kingpin

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 04 Şubat 2009, 16:32:44
Ankarada bi arkadaş yaptı . istanbuldada havalı camı kırmadan delen yerler var . Kul yapısı neticede olmayan şey yok ben şuaralar onu yapmak için fırsat kolluyorum boş bi vakitte ilgilenip yapıcam . Rezistanssız arka camda çok paraydı ben burda yaptırdım .

Helal olsun vallahi iyi uğraştırır...

yavuzz

valla kardeş bildiğin biryer varsa haberim olsun.. :tamamdir

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 04 Şubat 2009, 16:32:44

golf-line2

camı deldirdikten sonra bunu yapamayacak bişe yok  git ford'un yetkili serwisine cornnetin  arka cam menteşeleri we kilidini almak istiyorum yada başka araclardada var ondan sonra yapması gerekilen şeyde  fitili söküp  kapı fitili gecirmek yada yine fordunkini  taksanızda olabilir... bu yıllardır aklıda var  benim kilitler we menteşelerden bi takım aldım...

GolfGti16VMk1

ya Kadir azcık insaflı ol başka araba bulamadınmı takoz gibi arabanın menteşelerini koycan gül gibi golf2 ye :) başka alternatiflerde var  ;)
Volkswagen Motorsport

vw6n

Bencede Kadirin dediğigibi bi işlem yapılır rahatlıkla yeterki camı deldirin fitildi menteşeydi illaki bulunur diğer marka araçlardan.

yavuzz

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 05 Şubat 2009, 18:22:47
ya Kadir azcık insaflı ol başka araba bulamadınmı takoz gibi arabanın menteşelerini koycan gül gibi golf2 ye :) başka alternatiflerde var  ;)

kadir sever böyle şeyleri  :)