Selamlar..!!

Başlatan kayhan, 30 Ocak 2009, 21:58:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kayhan

Öncelikle böyle bir siteyi kuran ve kurulmasında yardımcı olan arkadaşları tebrik etmek istiyorum çok kapsamlı bir site hazırlamışlar Vw'cilere  :tamamdir .
                       Bende 1 ay önce Vw bora marka  araba aldık (allah kaza bela vermesin :) ) ilk defa Vw marka araba aldıgımız ıcın ince detaylarını  özelliklerini öğrenmeye çalışıyodum sağa sola soruyodum (eski arabam opel vectra ) saolsun sıtenızınde uyesı olan oguz (ouz) arkadasımız her zamana bana yardımcı olmaya çalışmışdır işin komik tarafı bana her geçen gün arabanın bir özelliğini söleyince ben şaşırıyodum nerden biliyor bu özellikleri felan diye şaşırıyodum ee tabi ozamanlar bana sölememişdi böle bir site var gir bak herşey yazıyor diye  :t  sonunda benden bıktı heralde  söledi saolsun  ;D uzun lafın kısası adım kayhan , mesleğim muhasebe, arabam bora pasific beyaz bende aranıza geldım işallah saygı ve sevgi çerçevesi içersinde bilgilerimizi paylaşırız  ^-^..  üşenmeyip okuyan arkadaşlara şimdiden teşşekkürler ve saygılar.. :)

oguz oktay

H.G KARDESİM ARAMIZA BEYLER BEN NASILSAM ARKAFDASIMDA ÖLDİR >:D

oguz oktay

en kısa zamanda iki arabanınn da detaylı fotoları gelicek

kayhan

eyvallah saol kardeşim ..

oguz oktay

kayhan senin aracın ilk fotosu bende gelsin hadi bismillah

kayhan

:D sende vardı bende varda  iyi değil pek kardeşim :)) çekeriz beraber ;)

oguz oktay

oguz oktay

kayhan

oguz oktay

oguz oktay

erdem2179

Mk3 gti

kayhan

teşekkür ederim arkadaşım..

vw6n

Hoş geldin iyi forumlar.