Merhaba arkadaşlar siteye yeni katıldım buda benim Mk1 Cobriolet'im

Başlatan Kaancabrio, 30 Kasım 2008, 19:38:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaancabrio

1980 model 1600cc 1 senedir bende anca bu hale getirebildik...[/img][/img]

Mk1GTI

O_O O_O ....  H.g. ama aracı göremedik resimleri yanlış koydun sanırım...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

cabrio63

Kaancabrio

evet siteye kaydolduk ama resim göndermeyi beceremedik uğraşıyorum

cabrio63

GolfMk1Cabrio

h.g kaan abı araba tabıkıde gusel nede olsa mk1 cabrıo arka stoplar neden sıyah gıbı yoksa snde bnm gıbı kadın corabımı taktın  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Kaancabrio

Yok değil bahçelievlerde avrupa yakası,ama ben yaklaşık 2 sene önce bostancıdan aldım ordan hatırlıyosundur belki...Anca toparladık

Kaancabrio

h.b gökhan evet çorap,sendede varsa dikkat et yıkarken kaçabiliyo:)

Mk1GTI

Be ekileyim resimlerini....

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mk1GTI

Yanlız Mk2 konsoluna 80 öncesi gösterge panaleini iyi oturtmuşsunuz...

Kaancabrio

Eski torpido çok kötüydü mk2 ninkini aldık anca bukadar otutturduk cd çaların sağ tarafındaki parça ve küllüğün olduğu yer eksik kaldı alimunyumdan kendimiz yaptık

Kaancabrio

:tamamdir Mk1 Gti teşekkürler buarda ben becerememiştim resimleri