bbs jant arıyorum...

Başlatan escocem, 09 Mart 2007, 23:48:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

15 veya 16 ölçülerde en az 7j bbs jant arıyorum elinde tanıdığında etrafında olan varsa memnun olurum...aynı jantın 4 adette kapağı lazım...hasarlı hasarsız sorun değil...

spy

16*7 vardı dukkanda, yarın bakarım.. ama kapakları yok..

escocem

spy

jantlara kapora bırakılmış.. üzgünüm, olumlu bir gelişme olursa haber veririm..

escocem

bizim işte suan askıda mk1driver arkadaşımızın aracını alırız diye düşünmüştük malesef satılmış gelişme olursa yazarsıjn bakarsın araç almış oluruz konuşulur ona göre...

spy

ok.. kapakları da buldum, torbaya koyulmus oldugundan gormemisim ben.. hayırlısı

escocem

he he araç bulduk sanırımda olucak jantlar satılıktaysa resim ve fiyat rica edicem...

METiN

Nerden nasıl buldun, kaca buldun ?? anlatta bilelim ya, hayırlı olsun, Seyhunun arabayı keşke siz alsaydınıs, yinede umarım öle düsgün bi araba bulur yaparsınız :) tekrardan hayırlı olsun :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

spy

escocem, jantları bugun almaya geldiler.. üzgünüm

escocem

bayadır yazmadık konuya :) bizim arkadaş yurt dışı planlarından dolayı vazgeçti araba işinden..bu sebeble alınan yayda elimizde kaldı jantada gerek kalmadı yinede sağol spy  :)sadece kapaklarını arıyorum artık...

spy

rica ederim :)
bu arada fazladan 1 takım borbet 16*9 var elimde.. isteyen olursa verebilirm..

Erhan

resim var mı spy , sıfır mı?

spy

sıfır.. kutusunda.. bilinen e30 jantı  ;)

escocem

jantları almadan evvel aradım durdum borbet bbs leri aldım arkadaşım firmasına borbet getirdi şimdide sen satıyorsun :'(burda borbet hastası çok fiyat sölersen bakarsın isteyen olur..