Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Vw Bus Video Klibi

Vw Bus Video Klibi

Başlatan volksport, 17 Şubat 2008, 19:16:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volksport

Mor ve Ötesi destekli, yurtdışındaki bus klipleri arasında yer alan bir klip olsun istedim... :tamamdir

[youtube=425,350]o8HU5uwBIWo[/youtube]

aliis

emeğine sağlık eralp; müzik, foto ve kalitesiyle gercekten mükemmel olmus :)

refikmk1

5 üzerinden 10 numara :tamamdir
sen varya sen bi tanesin :D :D :D
eraaaalp :sevgi: :sevgi:

corrado

güzel çalışma.
eline sağlık eralp
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

cabrio63

hep istedim ve hala istiyorum bunlardan bi tane :t

volksport

Teşekkurler arkadaşlar...

Eurovision Yarışması Türkiye temsilcisi Mor ve Ötesine şimdiden başarılar diliyorum...  İnşallah Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler... Deli Şarkısını pek tutmadım ama öyle öngörülmüş, İnşallah derece içinde oluruz... :tamamdir

mecamir

Ahhh ahh  :sevgi:  Bi tane T1 veya T2 alıp modlayasım geliyo :)

Sağol Eralp  ;)

cabrio63

Alıntı yapılan: volksport - 18 Şubat 2008, 01:27:15
Teşekkurler arkadaşlar...

Eurovision Yarışması Türkiye temsilcisi Mor ve Ötesine şimdiden başarılar diliyorum...  İnşallah Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler... Deli Şarkısını pek tutmadım ama öyle öngörülmüş, İnşallah derece içinde oluruz... :tamamdir
kimse kusura bakmasın ama o şarkıdan bi yol olmaz...zaten eurovision da hep böyle olmuştur.piyasa ya yönelik şarkılar ve albümler süper dir,iş eurovisiona gelince tıssss >:( bu şarkı mor ve ötesi nin albümünde 6.7. şarkı falan olurdu herhalde...insanlar yaprağa gelince kıpır kıpır,dala gelince meeee :t

volksport

Alıntı yapılan: cabrio63 - 18 Şubat 2008, 12:21:54
kimse kusura bakmasın ama o şarkıdan bi yol olmaz...zaten eurovision da hep böyle olmuştur.piyasa ya yönelik şarkılar ve albümler süper dir,iş eurovisiona gelince tıssss >:( bu şarkı mor ve ötesi nin albümünde 6.7. şarkı falan olurdu herhalde...insanlar yaprağa gelince kıpır kıpır,dala gelince meeee :t

+1  ;)

AhMeTH61

+1 de benden Cihan abi...Son 2 yılda doğru şarkılar seçemiyorlar bence..

corrado

http://www.vimeo.com/1135255

yeni bir konu açmayayım dedim.
olay budur.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır