arkadaslar cam flim uygulaması yardım

Başlatan oguz oktay, 11 Ocak 2009, 22:21:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguz oktay

merhaba arladaslar sevgili vw.tr uyeleri yarın aracıma cam flimi cektircem degerli düşünceleriniz i bekliyorum kac numara filim olsun veyada lumarr marka flm uygulatan arkadasımız varmı renk tonu olarak yardımcı olursanız sevinirim

kesik44

üstad ben renk olarak öyle numaraları bilmiyorum ama sana tavsiyem araca bakıldığında içini flu gösterecek tarzda bir cam filmi seçiminde bulunman sahşen kendi aracıma böyle yaptırdım (resimler sitede mevcut) bence çok hoş durdu tavsiye ederim.

erdem2179

yaptırırken trafiğide göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.
Mk3 gti

oguz oktay

tesekkurler arkadaslar benimde düşüncem nee cok koyuuu nede cok acık orta sını düşünüyorum

vw6n

erdem2179

arka camları biraz daha koyu yapabilirsin istersen güzel olur.
Mk3 gti

Ouzoo

Ouz bence en açık tonda yaptır polis problem çıkarmasın..muayenede sıkıntı olabilir süresi yakın değildir umarım.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

R-Line

muayenede problem çıkmıyor artık bildiğim kadarıyla, hafif kusurlu geçiyorsunuz.
polise gelince filmin koyuluğu ne olursa olsun, isterse söktürür.
bence bütün camların aynı renk olması daha iyi görüntü açısından.

passi

bnmkiler simsiyah muayeneden sıkıntı olmadı
ama bi açık olsaymış daha ii olurdu
mesela dışardan araca bakılınca bni goremiyorlar :)

oguz oktay

arkadaslar az önce filim cektircegim yere gittim ve en acık ton olan lumar marka cam filimi dedim yapanda o işi zaten arkadasım araca sol yan camlarına ve arka camına uyguladı bende dedigim filim zannedip bişi demedim sonra baktıkki yanlıs flm lukmar ın 2 numarası felaket koyu oldu söktürdüm şimdi yarın en acıgından yaptırcam aracın içi cunki cok karanlık oldu dükkan içinde bile arkayı görmen imkansız ki bu arabayı benim pederde kullanıo ara sıra allah korusun kazaya bile sebebiyet veriri onun için yarında en acıgını yapıcam bide resim ekleyim bakın

oguz oktay

sol kelebek camı cekilmiş vaziyette arkadaslar arka camda yapım asamasındaydı balkarmızınz koyuluga hemen söktürdüm :bekleriz:

shark_vdb

Hakkaten çok koyuymuş ya, ii yapmışsın...
http://i28.photobucket.com/albums/c222/shark_vdb/vwcopy.jpghttp://i28.photobucket.com/albums/c222/shark_vdb/imza-1.jpg

oguz oktay

öle deniz abi aracı bitek ben kullanmıom ailede herkez kullanıo bende söktürdüm hemen bi filim var işte cok gusel varmı yokmu belli diil onu bekliorum oda 15 gün sürerniş :o