oguzun polosunun yeni tampon görüntüsü

Başlatan oguz oktay, 01 Ocak 2009, 19:47:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serkov

Alıntı yapılan: ous_polo - 03 Ocak 2009, 19:14:11
logoyu halletcem zaten eski haline cevircem o basit serhat benimde fazla içime sinmedi cünkü

şahane duruyo abi... uzaktan daha da güzel gözüküyo valla. ama işte VW amblemini göremiyorum :) çok önemli abi bizim için.. sen daha iyi biliyosun.

Bu arada 2009 Polo'nu aldığında ilk ben binerim he. şimdiden burdan duyuruyorum.
Aus Liebe zum Automobil. Otomobil Aşkına. http://img401.imageshack.us/img401/1295/vwdasautologoqc9.jpg

oguz oktay

dsg sanzıman gelirse dizel de öle alıcam yoksa otomatik sanzıman getirmezlerse bunla devam

serkov

Alıntı yapılan: ous_polo - 03 Ocak 2009, 19:26:58
dsg sanzıman gelirse dizel de öle alıcam yoksa otomatik sanzıman getirmezlerse bunla devam

aa valla ondan bende isterim.. oğuz acayip az yakar be abi o.. krallar gibi :) dsg düz vitesten bile az yakıyo.. e bide dizel.. of off tadından yenmez...
Aus Liebe zum Automobil. Otomobil Aşkına. http://img401.imageshack.us/img401/1295/vwdasautologoqc9.jpg

PoloGTI

Alıntı yapılan: serkov - 03 Ocak 2009, 19:21:03
Bu arada 2009 Polo'nu aldığında ilk ben binerim he.
ıhm ıhm sıraya geçiniz  >:(  ;D ;D
Vw Polo 6N

oguz oktay

olm
ben ersanı unuttum ilk o binecek bizim poloyaaa ;D

kesik44

üstad çok iyi olmuş allah içine sindirsin yalnız bencede logoyu eski hale cevirsen daha iyi olur emeğine sağlık tekrar. :tamamdir

nefret35

sahane olmus  :tamamdir
hadi bn de bisiyler diyim logoya :) logoyu bnce iptal edersen daha guzel olur.

oguz oktay

arkadaslar aracım suan pederin elinde saat 4 te gelicek geldikten sonra plakalarıda hallediyorum app turu yapıcam yanlarındaki siyah cizgileri alıp sonra silikonla guzelce yapıstırcam logoyuda eski haline cevircem saygılar

OffLineR

Yawrum süper olmuş araç
Bi tarafım düşüyordu nerdeyse.
Kazasız belasız, hayırlı günlerde kullanman dileğiyle paşam.
Şu havalar güzelleşsin buluşma ayarlarsın artık istanbulda, gelirim ben de becerebilirsem :D :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)