ARABA NASIL YORUMLARI BEKLİYORUM.FULL+

Başlatan ceyoo1260, 22 Kasım 2008, 20:12:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volksport

İyi günlerde kullanmanız dileği ile, iyi forumlar

freegane

bencde bu hali çok güzel extra olarak sadece bir xenon lazım

burak_37

neden çoğu kişi kaputtaki bez çıkart diyo anlamıyorum.dış görünüşe etkisi var ama taşlı yola girinci kaputa taş sıçrasa ne oluacak:)çıkartmamak en iyisi bence
birde tamponları boyatabilirsiniz ama bütün tamponu boyatmayın caddy life cinsinden boyama iyi olur ;) aracınız güzel
güle güle kazasız belasız binin

ceyoo1260

tamponu ben delmek istemiyorum ki.bu sefer plaka yamuk oluyo
TRTuning...

kesik44

Bu plaka işinde çift taraflı bant veya silikon kullanılıyor benim bildiğim yeni yeni adetler çıkmadıysa öyle bir tarz yapabilirsin bence, ayrıyetten kaputtaki sutyen yakışmış bana kalırsa sökme derim tabi sen bilirsin.

manimelankolipisikoz

Aracın çok güzel duruyor kazasız belasız kullanırsın inşallah.plakalıklar için arkadaşların dediği çift taraflı bantlardan kullanabilirsin.tamponu delsende sonuçta altı kapanıcak bence pek farketmez sadece vidalar görünmez.iyi forumlar.

mahmut7700

kardeş tamponlarıda boyatırsan süper olacak..yinede harika görünüyor.güle güle kullan

Utqu77

aracın temiz duruor kardşm kazasız belasız bizm Sokak Kedisi'nide bi yorum atarsan sevirnrm.. ;) hem fikir alabilirsn bakarsan..
Buca'Lı

YASİN-GHOST

HERKES HAKETTİĞİNİ YAŞAR . . .

burak_37

Alıntı yapılan: burak_37 - 24 Kasım 2008, 18:06:48
neden çoğu kişi kaputtaki bez çıkart diyo anlamıyorum.dış görünüşe etkisi var ama taşlı yola girinci kaputa taş sıçrasa ne oluacak:)çıkartmamak en iyisi bence
birde tamponları boyatabilirsiniz ama bütün tamponu boyatmayın caddy life cinsinden boyama iyi olur ;) aracınız güzel
güle güle kazasız belasız binin
yorumumun arkasındayım  ;D ;)

yalman

hayırlı olsun allah kaza bella vermesin

serhatersz

burak_37