Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
aracımı satılığa çıkardım..

aracımı satılığa çıkardım..

Başlatan escocem, 31 Aralık 2008, 11:13:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

arkadaşlar aracımı satmam gerekiyor.Evlilik yolunda ilerliyorum,restore için harcıyacağım parayı üzerine koyup aile otomobili olabilcek 5000 ytl ye kadar fark verebilceğim araçla takas edebilirim.
http://www.sahibinden.com/15000_de_1981_model_golf_mk1_gti_1_8WQQaXQQ11884872WQQpXQQdisplayitem

Ouzoo

Hayırlı satışlar patron, projeler rafa demek :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

aliis

takip etmek cok güzeldi forumda, hayırlısı olsun diyelim

mördak

bbslerı 400 lıraya verırsen talıbım

mcsahan

hayırlısı olsun, allah akbabalardan korusun kardeşim

escocem

Alıntı yapılan: mcsahan - 31 Aralık 2008, 12:55:48
hayırlısı olsun, allah akbabalardan korusun kardeşim
eyvallah abicim teşekkür ederim :)

escocem

Alıntı yapılan: mördak - 31 Aralık 2008, 12:54:59
bbslerı 400 lıraya verırsen talıbım
ben 800 ytl veriyorum varsa ben senden alayım senden,hatta  2 tanesi 9 j olursa 900 veriyorum ne dersin?anladığım kadarıyla az çok ilgilsin golflerle.Bu tarz teklifler yapınca mete amcanın tanımına uygun gördüm seni,paran yetmez jantlara kusura bakma :o

kesik44

METiN

CEM hayırlı satışlar kardesim, insallah muradına erersin her iki konudada, Allah tamamına erdirsin...
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

escocem

sağol abi,teşekkür ederim dileklerin için..

Golf_ld

allah gönlüne göre versin hayırlara vesile olsun inşallah
1984 1,6 şahin ,1979 1300 mirafiori,1968 w115 220 mercedes,1989 2,0 taunus gls,1990 mazda 323hb,1979 w123 mercedes,1986 kartal ,1997 daewoo tico, 1980 mk1 1,6 diesel golf, 1992 mk3 1,9td,1981mk1 1,6ld

mördak

Alıntı yapılan: escocem - 31 Aralık 2008, 13:12:07
ben 800 ytl veriyorum varsa ben senden alayım senden,hatta  2 tanesi 9 j olursa 900 veriyorum ne dersin?anladığım kadarıyla az çok ilgilsin golflerle.Bu tarz teklifler yapınca mete amcanın tanımına uygun gördüm seni,paran yetmez jantlara kusura bakma :o

senın gıbı mezarcı olmaktansa akbaba olmayı tercıh edıyorum senınle para mevzusuna gırmıcem allaha sukur senın aracından bı kactane alcak param var o teklıfı senın benım farlara verdıgın teklıf ıcın yaptım alıcagımdan dıgıl bana kalırsa o araca bu para cok astranomık bı fıyat yınede hayırlı satıslar..bbslerdede alımınyumdan cok argon kaynak var bıldıgım kadarıyla:)

escocem

etkiye tepki yaptın yani kendince :)kusura bakma ama sanırım aklıma gelmiyor senle far konuştuğumuz??aynen dediğin gibi jantların her yeri argon dolu ama senin gibi arkadaşlar jantların yarısından çoğunun argon dolu olduğunu bilmesine rağmen pm atıp sat diye ısrar ediyolar sürekli.satmayıncada durum kedi çiğer hesabı oluyor şuanda olduğu gibi canlı örnek:)daha fazla konuyu bulandırmazsan memnun olurum bu sırada malum satılık sayfası :)