Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf IV ümüzün bazı orjinal parça fiyatları

golf IV ümüzün bazı orjinal parça fiyatları

Başlatan erdener59, 22 Aralık 2008, 18:43:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdener59

arakdaşlar hafta sonu vw servisindeydim hatta söyliyim "çorlu çalışkan otomotiv vw bölge bayii ve yetkili servisi "
golf IV ümüz için bazı parçalar sordum bunları sizinle paylaşmak istiyorum bilgi mahiyetine

-arka yolcu küllük                                                      85,00 YTL
-sürücü kol dayama (kolçak)                                   147,00 YTL
-ön koltuk sürücü ve yolcu bardaklığı ön kapağı       20,00 YTL
-vites körüğü                                                            92,00 YTL

sizinde bildikleriniz varsa paylaşalım lütfen

erdem2179

Mk3 gti

erdener59

aynen öle orjinall parça almaya çekinir olduk

R-Line

sürücü kol dayamanın fiyatı baya uygunmuş.
bu komple fiyatımı acaba?

erdener59

Alıntı yapılan: MK-IV 35 - 23 Aralık 2008, 10:06:04
sürücü kol dayamanın fiyatı baya uygunmuş.
bu komple fiyatımı acaba?
hayır o sadece bozulan üst kapak

R-Line

AKL motor için hatırladığım orjinal bakım parçaların fiyatı, kusurları yazmıyorum

yağ filtresi = 7 ytl
benzin filtresi = 13 ytl
hava filtresi = 19 ytl
polen filtresi = değiştirmedim.
buji NGK (4 adet) = 25 ytl
termostat = 15 ytl

vites körüğü krom çerçeve = 80 ytl
ön kol dayama üst kapak kilidi = 15 ytl ( bu yetkili servis fiyatı değil )

erdener59

R-Line

bilmiyorum ki,  bir farkı var herhalde bilmediğimiz.

R-Line

vites körüğüne o kadar para vermeye gerek yok.bir problem yok.
oto döşemecisine giderseniz aynı malzemeden aynı şekilde çok daha ucuza dikilebiliyor.

kaya_01

çok gereksiz ve belki önemsenmeyecek bir parça ama eksik olunca insanın keyfini kaçıracak bir ayrıntı..
                              pacific jantlarının orta (küçük) plastik kapağı = 15 ytl   :o
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

kaya_01

Arkadaşlar uzun zamandır şoför kolçağı arıyorum ama bir türlü piyasadaki kolçakları beğenmedim,2009 honda civic lerdeki kolçaklara hayran oldum,uzun geniş ve mükemmel bir görünümü var, akıl verin ne yapayım? döşemecide koltuğa sabitletip mi yaptırayım yoksa orjinallerine mi bakayım?
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

R-Line

benim fikrimi sorarsan kesinlikle ve kesinlikle orjinalini tak.
sıfır fiyatları uçuk kaçık gibiyse bence çıkma falan bulabilirsen al tak.

erdener59

bencede mutlaka orjinal tak çakma kolçaklar bi işe yaramıyo yerine oturmuyo yüksek kalıyo ilerde kalıyo inan çok pişman olursun orjinal almadığına

alpergndz

hepsibura.com sitesinde var.modacarın orjinalini bire bir aynısı dediği kolçaklar var.Bende almayı düşünüyorum ama yaza inşallah alacağım.

bende yazayım bir paraç fiyatı

fren müşürü orjinal :30 ytl  verdim değiştirme ücreti almadılar
Alıntı yapılan: kaya_01 - 23 Aralık 2008, 19:45:39
Arkadaşlar uzun zamandır şoför kolçağı arıyorum ama bir türlü piyasadaki kolçakları beğenmedim,2009 honda civic lerdeki kolçaklara hayran oldum,uzun geniş ve mükemmel bir görünümü var, akıl verin ne yapayım? döşemecide koltuğa sabitletip mi yaptırayım yoksa orjinallerine mi bakayım?