Gerçekmi acaba...

Başlatan Mk1GTI, 20 Aralık 2008, 14:04:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

®oyal

% 100 yalan
bir resimde plaka var ve arka plaka nın soltarafı sarı
diğer resimde ise plaka sökürmüş
satmak isteyen neden plakasından korksun.
;D

Mk1GTI

2005 Gümrükten alma diyor bilmiyorum... Bişekilde gelmiş olabilir...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

passi

olabilir cnm :)
zevkler ve renkler tartışılmaz  :bekleriz:

nefret35

golf-line2

teli aradım kapalı  tasişede baktım ama göremedim

Mk1GTI

Aracı youtube da tesadüfen buldum Mustafa isimli bir arkadaşın yurt dışında....

http://www.youtube.com/watch?v=<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/USb_E7vVF6U&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/USb_E7vVF6U&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

mördak

kolpa ya ugrasmayın bıle.

salman

niye böyle şeylere gerek duyarlar hiç annamam..
nereye dönersen dön, ..çın hep arkada kalır..

Mk1GTI

Bu tam bir otoban faresi olarak yapılmış yada hafta sonu draglarına koşturmak için... Yurt dışında bir VR6 yapmak tr deki gibi zor ve pahalı değil...

lostys

burda mış mı bu araç yoksa dışarda mı

GolfMk1Cabrio

bu konu tartısılır ama banada bıraz yalan gıbı gelıo
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

freegane

arkadaşlar ilan sahibine mesaj attım ilanın yayınlandığı ilk gün. aracının içinin durumunu sordum spor deri döşeme 1. sınıf mükemmel durumda dedi,motoru sordum üzerinde ne motor var? ruhsata işlimi die,2000 motor dedi ruhsata işli olduğunu gümrükten böyle çıktığını söyledi ama... yanlışım varsa düzeltin,motor kapağı vr6 aracın sahibi 2000cc diyor!!! fake ilan

Mk1GTI

Gümrükten çıkartırken 2000cc demişlerdir ruhsatada öğle işlenmiştir... Gümrükçüler bilmiyor aracın ne olduğunu ne motor kullandığını... VR6 var üzerinde 6 silindir 2800cc... TR ye sokarken düşük göstermişlerdir..

Ben bile ruhsatı yenilerken 3 kere hata düzelttirdim... Ruhsatı elime bir verdiler ön sayafada Golf GLI arka sayfada Golf GLD yazmışlar Motor cc si 1300 BG 90 dedim bu ne...

Gözünüzü sevim dedim bilgisayarda yazanlarmı böğle yoksa sizin gözlerinizmi bozuk sonra düzelttiler...