Caddy Teyp

Başlatan cemline, 28 Ağustos 2007, 12:23:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volksport

Eline sağlık Oktay abi, surgulu sistemi oturtmussun :)  :tamamdir

cemline

oktay yanliz onlar surte surte dagılmaz mı bırde o slotlarda uc tane yer var bırı bos olabılırmı dıe dusundum bıran soktugunde bakmısmıydın ....! varmi

oguz oktay

kutlamak lasım abi seni vala saskın vaziyette bakıom ve süper sistem

®oyal

Alıntı yapılan: volksport - 06 Eylül 2008, 15:39:32
Eline sağlık Oktay abi, surgulu sistemi oturtmussun :)  :tamamdir

Sağol Kardeşim.

Alıntı yapılan: cemline - 06 Eylül 2008, 21:18:08
oktay yanliz onlar surte surte dagılmaz mı bırde o slotlarda uc tane yer var bırı bos olabılırmı dıe dusundum bıran soktugunde bakmısmıydın ....! varmi

Tabi zamanla kabloların işlevini yitireceği belli,ama onunda çaresi var dediğim gibi devam edecek...
Slotların üçüde dolu,iki pozitiv bir negativ. Uzaktan kumanda üzerinden ve şöför mahalindeki merkezi kilit için farklı sistem olabilir.

Alıntı yapılan: ous_polo - 06 Eylül 2008, 22:52:22
kutlamak lasım abi seni vala saskın vaziyette bakıom ve süper sistem

Teşekkür ederim.

:sevgi:

umef

arkadaşlar slm. site güzel . 2007 model caddy aldım lakin radıo'dan ses hışırtılı geliyor.Radyoyu hiç dinleyemiyorum bu sinirlerimi altüst ediyor. cd nin sökülüşünü göstermişsiniz ama radyo anteni yokmu bunlarda. Bilgi verirseniz çok sevinirim.

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: umef - 17 Eylül 2008, 23:36:30
arkadaşlar slm. site güzel . 2007 model caddy aldım lakin radıo'dan ses hışırtılı geliyor.Radyoyu hiç dinleyemiyorum bu sinirlerimi altüst ediyor. cd nin sökülüşünü göstermişsiniz ama radyo anteni yokmu bunlarda. Bilgi verirseniz çok sevinirim.
antenden değildir bence

volksport

Alıntı yapılan: umef - 17 Eylül 2008, 23:36:30

2007 modelse aracınız garanti kapsamından cıkmadıysa servisine gösterebilirsiniz, garanti kapsamında ücretsiz olarak herhangi bir arıza varsa giderilicektir...

umef

2007 model. arabam sağ ön kapıdan kaza sonucu boyalı.. bundan dolayı garanti delinirmi onuda bilmiyorum veya radyo hışırtısı ondan dolayı da olabilirmi bilmiyorum.

®oyal

Fotoğrafın sağında yanyana ikitane kalın kablo var onlar anten girişleridir

Kazadan dolayı mekanik elektronik aksamın garanti dışı kalacağını sanmıyorum.Ön camda çatlak varmı yada değiştimi?

umef

ön camın sağ tarafında çatlak vardı ve cam değişti.

®oyal

Alıntı yapılan: umef - 20 Eylül 2008, 08:28:14
ön camın sağ tarafında çatlak vardı ve cam değişti.

Anten sorununun kaynağını biliyorsun artık.

®oyal

Alıntı yapılan: wow - 06 Eylül 2008, 14:01:15
Ses dengesi çok güzel. :sevgi:

devam edecek...

®oyal

®oyal

Diğer caddy  kullanıcıları  fazla masraf yapmadan dengeli orjinal müzüik dinlemek için çok iyi bir çözüm.
Yeni partnerlerde kolonlar kayar kapılarda sanırım.