golf 1 iç dizayn parçaları temini

Başlatan usta, 28 Eylül 2008, 10:59:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

usta

saygı değer arkadaşlarım bana golf1 81 model dizel.gösterge saatleri ve kalorifer açma kapama çubuklarının olduğu yer lazım nasıl temin edebilirim...

oktay444

arkadaşım bende senin aradığından var resmini çekeyim bi bak istediğindenmi değilmi. banada direksiyon kutusu lazım.

oktay444

usta nerelerdesin bak bende boya kaborta ustasıyım.

egemen67

oktay kardeşim bende arabayı yeni topladım kalörifer düğmesi ve tampondaki sinyaller lazım mevcutmu sende

oktay444

bende gösterge yerleri var sinyal varda biri çatlak galiba ben onları samsundan bulmuştum sinyal camlarını

Mk1GTI

Sıfırları satılıyor istedikleriniz... Esinde 3 hafta önce sormuştum kalorifer düğmesine kadar var demişlerdi...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

oktay444

bu sanrufu sacınıda bulabilirmiyiz ordan veya nerden bulabilirim?

Mk1GTI

Sunnroof sacını bilemiyorum esinde olmayabilir. Ama diğer malzemeler vardı ellerinde...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

usta

sıfırlarını nerden bulabilirim.ayrıca oktay usta sanada teşekkür ederim ederim.

oktay444

sen nerdesin en kayın yer nereyse oraya yönlendirirz arkadaşlarla dimi arkadaşlar

oktay444

usta

yav göstergeyi aslında bulamadım ama tilfonla iş görür hale getirdim.tabi yenisi veya muayyeri olsa daha iyi olucanı düşünüyorum tabi 4 lü flaşör ve kalorifer yönlendirme çubuklarının olduğu yerlerde lazım bana nasıl yapıcaz

oktay444

msn e ekle beni resmi yollayayım bendekine bak işini görür belki [email protected]