Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
SiS farı hakkında tavsıyelerınız...

SiS farı hakkında tavsıyelerınız...

Başlatan DeLiTaY_06, 15 Kasım 2008, 03:02:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DeLiTaY_06

ya arkadaslar aracma sıs farı taktırmak ıstıyorm kalıtelı ama ucuz yollu bı sıs farı onerılerınız neler olur orjınalı yada orjınalıne benzeyen xenon tarzı ampullerıyle ne kadara maal olur?sımdıden tsk

kerem81

ben taktırdım arkadaşım aksarayda 50 ytl verdim sonra elektirikciye taktırdım15 ytl de ona verdim normal farların düğmesine bağlattım geri çekince sisler yanıyo bilirsin ama istediğin zaman yanmıyo o yüzden yan sanayi dörtlü düğmesi aldım onu takıcam

kumita45

link için teşekkürler bende bir takım sipariş ediyorum...:)
1--->Doğan SL 93 Turkuaz Yeşili
2--->Tipo SLX 95 Gri
3--->Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 96 Alfa Kırmızısı 4--->Fiat Albea 1.2 16V HL Speedgear 2002 Gümüş Gri 5--->Volkswagen Golf IV 1.6 Comfortline 98

kerem81

yok kardeşim orjinal değil ama birebir kopya yani hakiki çin :)

salman

nereye dönersen dön, ..çın hep arkada kalır..

revelation

vallahi ben de sormuştum orjinalinde kabloları ve jaklarına kadar geliyomuş kutusunda ve de fiyat olarak bana 270 dediler. Bide buna servis kocaman bir işçilik alır o zaman da bu sis yerine senin yanman demek olur :D

fosilci

Orjınalı taktırmak daha iyi bence ama pahalı orjınalide

serhat

keşke araçlarımızızn hepsinde standart bir donanım olsaydı bu sis farları hangi modellerde standart sis farları bilen varmı??birde geçen elif tunıngte gördüm sis farları vardır bizim araçlarımız için fiyat sormadım ama çok pahalı değildir herhalde
WOLFSBURG STYLE ;)

musti 16

Benim Golfe orjininin aynısını takdırdım 80 lira işçilik dahil gitti gidiyordan buldum kargoyla getirdiler orjinal olmadığından ampülleri osram takdım..
Golf kullanmak ayrıcalıktır...

OffLineR

ben yakıştıramıyorum sis farlarını golf'e desem ne dersiniz :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

turtle_bjk

ben daha dün taktırdım sis farını. arabama bir daha aşık oldum. yakışmamak ne kelime mükemmel oldu mükemmel...