Polo alıcagım yardım !!

Başlatan umut_, 25 Ekim 2008, 19:08:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umut_

öncelikle mrb siteye yeni kayıt oLdum :) 2008 veya 2009 model Polo almayı düsünüyorum araba yı kullanan veya olanlardan bilgi istirom (kullanımı,özelligi,kac Litre bnzn yakıo vs..) şimdiden tesekkürler sitede bir sürü konu vardı karıstırmak istemedim bu konuyu Actım  ;)  cewapLarınız bekliorum  ;)

dangerfield

bu sitedeki polo kullanıcılarında ağırlıklı olarak 95-2002 modelleri var :) ama araçlar hakkında bilgisi olan mutlaka vardır.

umut_

ewt bnde onu farkettim inş vardır bilgisi olan  :)

sarilarinsulo

bende 2006 modeli var.şuanki güncel modellerle arada performans ve yakıt olarak pek fark olmaması lazım.2002 üstü modellerin yakıtı fena değil.ben 300 ytl lik yakıtla 1450 km yol yaptım.bunun 500 u şehir içi.ama hiç bir zaman 97 model aracımla kıyaslamam bu aracı.onun tadı farklıydı.hız ve performans olarak çok yüksekti buna göre.

umut_

aLmamı Tavsiye edermisiniz ?  ::)

cesimoglu

ben tavsiye ederim hemde şiddetle öncelikle şunu söyleyeyim eğer sıfır alacaksan 1-2 milyar fazla ver sunroof lu al ikincisi comfortline üzeri olursa satarken daha rahat elden cıkar.gri+siyah özellikle tercihin olsun daha önce bir vosvos kullandınmı bilmiyorum ama tadını alınca bırakamıyacaksın yanlız polonun bagaj kısmı haliyle küçük eğer devamlı uzun yola bagajlarla cıkan biri isen sana gelmez
  amele işi değil adam gibi aksesuarlar takarsan üzerindeki modifiyeyi cok iyi taşır yani arkadaşım EKONOMİK DURUMUN NASIL BİLMİYORUM AMA BİRDE ALIRKEN ABT PAKETLİ ALIRSAN O ARABAYA BİNME CEK Bİ SANDALYE DEMLENE DEMLENE CİGARANI İÇ :)

alleyesonme

almandan şaşma al gitsin :) yüzünü kara çıkarmaz xD

outro

herzaman paran kadar bir alman al  :tamamdir
PoLo BiR Ya$aM TarzıdıR.!

umut_

eed arkadasLar sonunda Karar Verdm ve 2009 model poloyu aLıyorm nasip ederse haftaya carsamba araba aLtımda  :tamamdir :tamamdir :tamamdir

umut_

Polo aksesuarlarından ses sistemini isticem arabadaki ses degiskligini merak ediorm acaba yaptırmak degermi yoksa  :-\

outro

Ses sistem paketinde ne kadar fiyat farkı çıkıyor onu bi yazabilirmsn..?
PoLo BiR Ya$aM TarzıdıR.!

umut_

0nu bnde biLmiom sormadım sadece size sordum belki biLqiniz vardır die

starsky64

Alıntı yapılan: umut_ - 19 Kasım 2008, 18:46:29
eed arkadasLar sonunda Karar Verdm ve 2009 model poloyu aLıyorm nasip ederse haftaya carsamba araba aLtımda  :tamamdir :tamamdir :tamamdir
şimdiden hayırlı olsun. kazasız belasız kullanman dilediğiyle. isabetli bi karar verdiğinden emin olabilirsin. :tamamdir