Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 41

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VWci

TuningLINE

evet bu hafta sonu çok rahat gezdim nedense :)
konfor farkı bayağı hissedilir durumda oluyormuş şimdi dahada iyi anladım
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Erhan

yazada kışlıkları takarsın artık :)

spy

benzin pompasi hortumum yine kaciriyor :( 1 sene içinde bu ikinci.. sanırım benzin filtresinin degisme zamanı geldi..

spy

benzin filtresini ve hortumunu değiştirdim..  ::)

mussel

Bugün öğle saatlerinde rot-balans için sanayiye gittim.Araba baya bi düzeldi.Kış lastiklerini söktüm.Yavaş yavaş havalar ısınıyor artık nede olsa.Bunu araba hararet yapınca anladım.Radyatörün önüne perde çekmiştim onu sökünce düzeldi.:)
   Perde çekmemin sebebine gelince 70-80 km civarında bi hızla giderken hararet göstergesi çalışmıyo zannedersiniz o kadar soğuk oluyor ki ibre yerinden ancak durunca oynuyor.:)

03.06.2005

escocem

saat 23:00 gibi halat bağlayıp sanayiye aracımı cektik :-[aks kesti yaramaz pazar günüm onla geçecek :)

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

VWci

TuningLINE

http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

escocem

mussel

03.06.2005

escocem

bugün halledemedim işi cekerken iç bağlantı kısmındaki bilyalı göbek düşmüş (ilk kestiğinde düşmesin diye çıkarmaya zorladım çıkmadı)...işimiz yarına kaldı bakalım...yrn tornada yuvaları 13 den 14e çıkarıp ince diş yapıp çelik vidalar takıcam bakalım...teşekkürler...

ARDAcan

nasil oldu peki  ???
simdi daha saglam daha guvenli olur en azindan
gecmis olsun..   :(