Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
World of Warcraft, Wrath of the Lich King

World of Warcraft, Wrath of the Lich King

Başlatan lostys, 09 Kasım 2008, 20:13:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

beyler :) 12 kasım gecesi sıraya girecek olan var mı :) almaya gidecek olan varsa bi kaç tane de bana edinebilir misiniz ? :) yada en azından bana bu güzelliği yapabilecek olan var mı :p

Mk1GTI

Aha bi WOW cu daha... 

70 Full T6 Bloodelf Mage Wow EU Grimbatol Horde Server Namıdiyer Mavérick :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

lostys

oyy :D erşan abi ben de xavius dayım, nelf druid :) 66 yım ben, öğretmenlik, web tasarımı derken, yazdan beri anca bu oldu :) vakit yok :) amatör üm ben yaa :D benim burdaki arkadasımın charı sezon 4 ten once realm de 3.cu idi, field mareshal Cengznucel :D o baslattı beni de :D ben daha once sro oynuodum :D

Mk1GTI

Pehh hain Ally lar sizi... :D

Biz PVE ciyiz PVP de S2 full var ama PVE FULL T6 yım toplam 3 70lvl var bende...

Karakterinin adı ne bi merabalaşırız orda açarım bi ezik ally :P
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

lostys

ya ben açim senn orda bi horde :) belf, kasarsın beni artık, en azından item için zindanlara sokarsın heralde :D