Bbs Jant

Başlatan Ouzoo, 08 Şubat 2008, 11:03:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

freegane

Oğuz jantlar güzel amabunlar 17,olacakmı senin arabaya?

Ouzoo

Olmaz işte malesef
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

PoloGTI

Ya al tak abi ya :( Faruk abidekide 17 değilmi ?
Vw Polo 6N

Ouzoo

16 ondaki..17 mümkün değil takılmaz, olurda olmaz.. offf :bekleriz:

oguz oktay

oguz senin arabaya 16 momo corse gider kardesim on numara olur hemide siyah

Ouzoo

momo da karaarsızım ama en son seçimlerden biri siyah jant olucak

17"

PoloGTI

Vw Polo 6N

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

oguz oktay

boşver sen en son secimi momo corse siyah gider  ;D >:D

savasgti

Valla oğuz kardeşim bence bu jantın üzerine bu kadar düşmekle haklı ben de BBS manyağıyım. Arıyorum bulamıyorum GOLF III Sport a takmak için.

Ouzoo

GOLF 3 sporta olur bu bulduğum jantlar tabi 17" düşünürsen Savaş

METiN

satılık kt5 jant var 15 4x100, fiyatta cok uygun, lastiksiz 400 ytl istiyor, eger olur diyen varsa irtibat icin bilgi verebilirim, Oguzum öncelik sana :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

Ouzoo

Sağol Metin abim ama BBS  leri ısrarla aramaya devam ediyorum :-X