askerlik...

Başlatan ramcho®, 11 Kasım 2008, 11:46:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ramcho®

arkadaşlar bilindiği üzere benimde askerlik vaktim gelmiş :D askere gitmem gerekiyormuş...ve bana en uygun yer olarakda ısparta 40.piyade er iç güvenlik ve tatbikat merkez komutanlığını layık görmüşler...daha önce burada askerlik yapmış tanıdıkları olan var var mı ve ya ısparta da yaşayan var nasıldır ne yapılır soğukmudur sıcakmıdır gece hayatı nasıldır :D kızları güzelmidir....gerçi acemi birliğim ısparta ama bilmiyorum birde sizlere sorayım dedim...

OffLineR

Ooo hayırlı olsun şimdiden.
Hemen arkandan da en geliyorum :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ramcho®

gel gel :D ben 24 ünde gidiyodum...sevk tarhii uzatılmış bayram nedeyle 11 aralıkta gidiyorum :)

OffLineR

aynı gün gidicez o zaman büyük ihtimal.
Benim sınav 1,2,3 Aralık.
Sevk de 11-12 Aralık olur büyük ihtimal.

ramcho®

hahahha sen kısa dönemsin ben uzun :)

OffLineR

belli değil ya.
Yedek subay 12 ay yapmak da var.

ramcho®

yedek subay yapıp para da almak var :)

barthez

ramazancığım şimdiden askerliğin hayırlı uğurlu olsun :) gittiğin yer karasal iklim özelliklerini taşıyan insana
soğuktan bronzlaşma duygusunu doya doya yaşatacak :D kadın kız hususunda ise acemiliğin boyunca dişi sinek bile göremiyeceğin sen de hoş bir anı olarak kalacak harika bir yerdir  ;D kal sağlıcalkla ;)
golf 4 1,8 Highline

ramcho®

eyw abdullah abim saolsın :D

corrado_g60

kardeş bu taraflar soğuk olur kış aylarında..bi tabir vardır kuru soğuk diye alışkın olmayana zor gelir.
allah yardımcın olsun allah kolaylık versın.
buraya yakındır ısparta herhangi bi istegin yada ihtiyacın olursa her turlu getırırım aklında olsun ;)

ramcho®

allah razı olsun kardeşim düşünmeniz yeter...

corrado_g60

dusunmeyı herkes yapar senın aklında bulunsun burdada evın var ;)

volksport

Hayırlısı olsun, İnşallah zorluk çekmezsin Ramazan...

ramcho®

çekmem çekmem inş :)