Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK1 16VG60 PROJECT ( RETRO cum ) - Sayfa 38

Golf MK1 16VG60 PROJECT ( RETRO cum )

Başlatan GolfGti16VMk1, 22 Nisan 2007, 00:11:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

corrado_g60

allah nazarlardan saklasın abı masaallah emegıne saglık gozumuz gonlumuz mk1 goruyor sayende

GolfGti16VMk1

Sağolun arkadaşlar kardeşler, Allah olmayanlarada versin. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim . Sizin arabalarınızda çok iyi arkadaşlar maşallah . Zamanla eksiklerinizi yaparsınız benimde çok eksiğim var daha. Uğraşmakla bitmez bu işler. Sevgiler Saygılar.
Volkswagen Motorsport

lostys

ayhhh :) ilk defa yazıyorum, feci şekilde imrendim açıkcası sana selçuk abi... ALlah bana ve diğer tüm vw severlere bu şekilde iğnesine kadar uğraşabilecekleri bi alet nasip etsin :)  içim gitti bee, ağlıcam şimdi, gözlerim doldu  :'(

TİMUR

eline koluna sağlik. bu arabada kapak olsun ecnebilere :)(ya benim yaptığım gergimi var yoksa başkamı taktın?)
SCIROCCO  GTS MK2 1,8 8V

GolfGti16VMk1

Evet abi senin yaptığın gergiyi biraz daha değiştirdik arkadaşla kaynattık güzel oldu çelik çekme boru çok sağlam oldu maşallah. Seninde eline sağlık.
Volkswagen Motorsport

TuningLINE

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 03 Kasım 2008, 22:06:21
Çıtırdan bişi çektim .

http://www.myvideo.de/watch/5148736/Golf_Gti_16v_Mk1_Weber_Carb_Engine

Maşallah Selçuk önceden çok yorum yaptık nazar değmesin tek kelime ile her zaman ki gibi 10 numara :tamamdir
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

GolfGti16VMk1

Çok sağol TuningLINE  allah razı olsun. Çok düşük maliyetle bu şekilde çıkardım keşke daha çok imkanım olsa . Elektrik tesisatı döşeme elektrik mekanik motor kendim yaptım 1 arkadaşım daha yardım etti sağolsun Engin arkadaşıma buraya üye değil ama çok emeği var . Kaportayada boyayada yardım ettim onlarda biizm kiracı para almadılar sayılır nerdeyse.  Döşemeci sadece tavan döşemesini yaptı. Bu iş eskiyle uğraşılıyosa kendiniz yapmıyosanız pek zevkli olmuyo bana göre . Yoksa alırdım bitane 1.8T Quattro yüklerdim binerdim. Allah herkese böyle bi zevk yaşama gücü versin. Sevgiler Saygılar.
Volkswagen Motorsport

lostys

1.8 T quattro ? peki onu yüklediğinizde ona uygun şanzıman vs bulunsa, araba 4 çeker hale gelebilir mi ?

GolfGti16VMk1

lostys  sen karıştırdın konuyu komple araba alırdım diye söyledim Golf1 yerine .Ama 4x4 golf1 de yapılabilir imkanlar dorultusunda tabiki.
Volkswagen Motorsport

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

TuningLINE

Ohh yıkanmış kendine gelmiş :)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

ARDAcan

bi sabah beni bu arabanin yaninda sizmis sekilde bulursaniz sasirmayin  :D  :sevgi:
allah kaza bela vermesin tekrar  :)

GolfGti16VMk1

Bizim K9 da yüzünü yalar durur Ardacan :)
Volkswagen Motorsport