Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
RPS 45 - Sayfa 3

RPS 45

Başlatan sharkhunter, 13 Ekim 2008, 15:42:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

®oyal

Hayırlı olsun,jantlara ellleme, ellettirme :sevgi:

sharkhunter

Arkadaşlar spoiler arıyorum ince tarz istiyorum.Başka arabanınki olabilir uygunluğunu bildiğiniz en kötü orj takıcam.saygılar

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

golf-line2

ben yakıştıramıyorum bu spoileri poloya :-X

sharkhunter

vallahi bende begenmıyorum o yuzden, ince istiyoru o yüzden

Ouzoo

abi bi örnek resim eklesene ince derken?
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

PoloGTI

Alıntı yapılan: suggestion - 22 Ekim 2008, 00:08:06
abi bi örnek resim eklesene ince derken?
Oğuz abi ben msnden bi kaç resım atmıstım Faruk abi bunu beyendi :)
[IMG]http://i235.photobucket.com/albums/ee220/POLO_34/0005222-000000038120.jpg[/img]
Altındaki ince olanı...
Vw Polo 6N

volksport

Pis Apachi Faruk, Alttaki ince guzel durmuş cidden bu arada... Faruğum Kolay gelsin... Koltuklar tahmin ettiğim koltuklar di mi beraber aldığız... Deriye dönüştürdünüz sanırım... Vallaha bekliyoruz merakla, bitsin toplansında arada fırsat bulup gezeriz...

volksport

Tavan ne guzelmiş nen gunun tarihini  at tavana Faruk yaz :D :D :D Y

volksport

Hadi bakalım Kolay gelsin, gönlünce olur inşallah o kadar ugras. zaman vs...

sharkhunter

eyw kardesım planların dısına simdiden cıktık:))) ;D

TİMUR

Alıntı yapılan: sharkhunter - 27 Ekim 2008, 23:01:15
birşey olmas sana dedim  ;D
SCIROCCO  GTS MK2 1,8 8V

Mk1GTI

Alıntı yapılan: sharkhunter - 27 Ekim 2008, 23:01:15

Jantlara göre uygulama yapmaya bak dodiklere sonradan uğraşma yok az yok çok açtık bunları diye... Bende bu konuda baya düşünmüştüm ama en sonunda 15" 7J ET25 Klasik BORBET bulduk onları üzerine takıp ön arka dodiklerle oynadık...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"