Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
jetta 1 yardım - Sayfa 5

jetta 1 yardım

Başlatan evreka09, 09 Ekim 2008, 23:55:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mcsahan

maşalah bu hali bile çok sevimli

taha_jetta80

ön armayı komple siyah yapcan...birde sinyalleri bnmki gibi beyaz yapcan ön taraf az daha karizmalancak ;) 
gti abi senin bulunduğun yerde monroe varmı dediğin fiyata varsa bi irtibata geçebilirmiyiz. yanlız o toz lastiğide gerekecek bana.birde bnm jantlar 185-60 r15 ya.. yani 80 mmler dediğin gibi çok alçak gelir. önler zaten çok yüksek şu an. sadece önlere vogtland taksak nasıl olur.

taha_jetta80

kapı döşemelerin iş görüomu ş u ankiler. ist da akyol dış ticaret vardı. onda vardı bn takımını 80 e mi ne almıştım.. gayet etli dolgun yumuşak... alacaksan öneririm.

taha_jetta80

sisleride sökmeni tavsiye ederim abi. bndede vardı pek hoş durmuyor. balon tampon olmayınca..

OZGUR.K

Uğraştığına değecek ama emin ol  zaten güzel bir araban var.Gelişmeleri artık resimlerle gönderirsin bizlere.Eline sağlık.Çürükleri halledersen  daha iyi olur tabi.Ama zaten ok gibi kaporta da var arabada.

evreka09

teşekkürler arkadaşlar sizlerin gazıyla girdim bu işe inşallah yüzümün akıyla çıkarım

yasin cim kapı döşemelrim orjinal ve sağlam . kaportacıya gidecek olduğu için taktırmadım.sisler sadece görüntü . elektrikcim orjinal hella bulmuş onları takalım diyor.

beyaz sinyali nerden buldun? varsa ne  kadar?

taha_jetta80

ist da sotpcu adnan diye biri varmış onu buldum aradım e. elimde çift kırık sinyal vardı biri çarpmıştı :) ondan masraf parasını alıp hem turuncu getirttim bir çift hemde kırıkarı şeffaf yaptırdım. 50 ytl ye beyaz camlı yapıorlar elinde kırık falan varsa yaptırt çok yakışıo.almyada çifti 129€  ;D

mehmetalicelik47

arabanın ana hatları düzgünsedaha önceden  büyük bir hasarı yoksa eger bu işten de anlıyorsan bence topla

evreka09

Alıntı yapılan: mehmetalicelik47 - 01 Temmuz 2009, 14:25:04
arabanın ana hatları düzgünsedaha önceden  büyük bir hasarı yoksa eger bu işten de anlıyorsan bence topla

mehmet ali kardeşim arabayı topladık .ilgin için teşekkürler :tamamdir

okay

herkese ıyı aksamlar

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

okay

arkadaslar bende jetta 1 var golf 1 nıkalaj tamponları buldum olurmu uyarmı

fersude

arkadaşlar yeni jettacıyım ön arka tamponu degiştirmek istiyorum nasıl bulurum