Bunun ne olduğunu ve ne işe yaradığını bilen varmı??

Başlatan freegane, 22 Ekim 2008, 01:43:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freegane

yine benim gereksiz bi sorum olduğunu sananlar olabilir ama merak benimkisi elimde değil... ebay'da bu ürüne rastladım. Faydalı bişeye benziyor ama ne olduğunu ben anlamadım :-[ bilen birilerinin olduğuna eminim bu konuda yardımınızı bekliyorum.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230302610696&ssPageName=ADME:B:ONA:DE:1123

G60

1. si 16V ler için Weber, Solex emme manifoldu.
2. si 8V ler için emme manifoldu.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

G60

Ne yapacaksın ki alıp? enjeksiynu bırakıp karbüratöre mi döneceksin. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

freegane

>:D Cahillik başa bela,emme manifoltu diyince ben onubody throttle tarzı bişey sanmıştım ::) Osman bu arada bizim gaz kelebeklerinin ağzı kaç mm?  Boğaz kelebeğini genişletirsem sence bi faydasını görebilrmiyim?

G60

Yeterince büyük kelebek, bir faydasını görmezsin sanıyorum. Zaten emmenin kelebekle birleşen kısmıda aynı çapta... Sadece kelebek büyütmekte bir işe yaramaz yani.