Buda Benim GTD

Başlatan MK1_pwer, 04 Ekim 2008, 11:29:44

« önceki - sonraki »

Mk1GTI

H.G aracın güzel ve bakımlı duruyor... Yanlız mk1 de GTD model yok aracını biraz daha tanıtırmısın donanım olarak...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

nizam

gayet temiz valla helal iyi bakılmıs maşallah

gtd derken motor mu atılmıs ustune ???
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

MK1_pwer

vallahi ruhsat üzerindede gtd yazıyor açılımı (general turbo diesel)bildiğim kadarıyla 83 model 
!!!Küçük Ama Etkili!!!

MK1_pwer

Alıntı yapılan: nizam - 04 Ekim 2008, 13:18:48
gayet temiz valla helal iyi bakılmıs maşallah

gtd derken motor mu atılmıs ustune ???
araba bide bun hafta içi komple toplanacak aracın altı felan biraz çürük ondan
!!!Küçük Ama Etkili!!!

mördak

grand trismo diesel acılımı

G.T.I

Allah kaza bela vermesin....Maşallah.

Mk1GTI

Resimleri büyük olcak şekilde koyarmısın arşivimizde minik foto olarak kalmasın...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

MK1_pwer

!!!Küçük Ama Etkili!!!

MK1_pwer

kusura bakmayın çektiğim makina biraz kötüydü ama en kısa zamanda düzelticem
!!!Küçük Ama Etkili!!!

Mk1GTI

Alıntı yapılan: MK1_pwer - 18 Ekim 2008, 10:36:43
işte arkadaşlar buda ruhsatı arabanın
[IMG]http://img377.imageshack.us/img377/5579/img0032aor7.th.jpg[/img][IMG]http://img377.imageshack.us/images/thpix.gif[/img]

Model        =  VW GOLF I (17) 1.6 TD
Üretim Yılı   =  03.82 - 07.83
Motor Gücü = 51 kW (70 PS)
Motor        =  1588 ccm
Motorcode    =  CY

TD Motor seçeneği hakikaten varmış ama öğrenene kadarda göbeğim çatladı... Standart bilgilerde Dizel motorlarda Turbo gösterilmemiş ama fabrikasyon olarak sadece seri sonu CY kodlu motorlarda uygulanmış...

MK1_pwer

!!!Küçük Ama Etkili!!!

OZGUR.K

Alıntı yapılan: mördak - 04 Ekim 2008, 23:03:57
grand trismo diesel acılımı

GTI 'ın açılımının grand touring injection diye olduğunu biliyodum ama GTD 'nin açılımının Grand  Touring Diesel olduğunu düşünmüyorum.
Dolayısıyla  benim araba sadece TD . Touring diesel  diye bişey duymadım ben.
Veya TDI 'ın açılım.  Touring Diesel Injection veya Touring Diesel Intercooler'da dendiğini hiç duymaıdım. GTI ve GTD 'deki GT lerin anlamlarının farklı olduğunu düşünüyorum.GTI lardaki T ''Touring'' olabilir  ama   Turbo dizellerdeki T'nin Turbo kelimesini yansıttığını düşünüyorum.

Mk1GTI

GTI = G Grand T Tourismo I Injections
TD  = T Turbo D Diesel
TDI = T Turbo D Diesel I intercooler
GTD = G Grand T Tourismo D Diesel

Bunlar VW nin kullandığı anlamlar diğer üreticiler farklı anlamlar kullanabiliyor...