12 Ekim Pazar, Ankara Buluşması Fotoları ve Yorumları

Başlatan G60, 12 Ekim 2008, 21:17:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertanoy

Valaa Mehmet Çay kral hareketti...bu arada nasıl çektiysen , bu kadar resimde burnumuz bile çıkmamış ya,bravo valla. :)

ertanoy

Alıntı yapılan: corrado - 13 Ekim 2008, 11:36:36
+1903
yolda önden çekili olanı masaüstü yaptım.
nosmanın makina mintax  pentax ama işe yarıyor  ;)
Atıf Bey,
Bizi şımartıyorsunuz  :saygılar :

candour2

candour2

http://rapidshare.com/files/153556948/VW.TR_BuLu__351_ma_Ekim_-_2008.rar.html

ilk defe bi buluşma ve çekilen resimler hatamız varsa affola diğer resimler burda yaklaşık 37 adet belki orda bi burun vardır  ;D ;D :D

atacan53

amca:D ellerine sağlık fotolar süper sıcak ortama bide cay ekledin o daha bi güzel oldu herşey için teşekürler

ismailtunca81

TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

///MeHAyT

güzeL gündü gerçekten buLuşmayı düzenLemekte emeği geçen herkese sonsuz teşekkürLer..
Go kart yapaLım kesinLikLe iddaLı oLanLar yarışsın :)
yer oLarak hipodrum değiLde gimatı öneriyorum drift keyfi yaşayaLım :)
iyi forumLar..

Aytac

G60

Amcalar bollaştı. :D

Çay gerçekten büyük kıyaktı, eyvallah tekrardan amcalara. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

OZGUR.K

Osman , karting  partilerini  periyodik  hale  getirebiliriz aslında.Artık buna '' karting bahanesiyle toplanma mı  ''   yoksa   ''  toplanma bahanesiyle karting mi '' desek bilmiyorum :).

G60

Karting bahanesiyle toplanma. Ben dahil, kimse karting yapmak için gelmedi oraya. Maksat muhabbet, alan müsait. :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

OZGUR.K

Orası öyle.Amacımız tabiiki tanışmak ve muhabbetti ama atraksiyon da olunca günün güzelliğini perçinledi .Hedefinde kaç araç var Osman?