12 Ekim Pazar, Ankara Buluşması Fotoları ve Yorumları

Başlatan G60, 12 Ekim 2008, 21:17:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cabrio63

cepaya konvoy yaptık,yolda giderken kimse aşırı hareket yapmadı ve bol bol foto çekildi :tamamdir sonra yemek yedik ve garaj da sohbet  :)

OZGUR.K

Güzel bir gündü.Sanırım bundan sonra daha iyi olur bu toplanma organizasyonları.

G60

Benden bu kadar fotoğraf, yükledim hepsini, düzenledim mesajlarımı...
Gelen herkese tekrar teşekkürler.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Ouzoo

Ohoooow harika görünüyorsunuzz
güzel vakit geçirdiğiniz bellii tebrikler Ankara :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

cabrio63

osman fotolar süper olmuş ellerine sağlık :tamamdir istanbul tayfası sağsalim vardı mı haberi olan var mı?

Erhan

Çok güzel bir buluşma oldu ,
özellikle farklı şehirlerden gelen amcalarımıza ve arkadaşlarımıza teşekkürler renk kattılar  ;)

G60

Ardacan siteye giriş yaptı biraz evvel. Varmışlar demekki. Amcalar birbirini gaza getirmiştir yolda. :D

Alkışlar Mehmet'e, hasta hasta geldi yine... :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

corrado_g60

hastalık artsada benım ıcın cok keyıflı bı gundu herkese tesekkur ederım ;)
ıyıkı gelmısım yoksa yıne pısman olurdum :)

corrado

katılan herkeze teşekkur.
güzel bir buluşma oldu
ankaralı arkadaşlara teşekkur; yenı tanıştıklarımızda oldu eskilerle hasret giderdik.
fotolar için kerhende olsa osmana teşekkur  ;D

gaza getirme falan olmadı osman çok rahat bir dönüş yaptık.
ben böyle rahat araç görmedim  ;D pilotta mükemmeldi  ;D
gır gır şamata döndük.
yol arkadaşımız ardaya ,amca ile ilgiili esprilerimize tahammul eden yengeye.  ve amcaya teşekkur.
amcayla dünyanın sonuna gidilir.güle güle ankaraya geldik aynı modda döndük  ;D :D
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

corrado_g60

bundan sonra yolculuklarda size takılcam abi ben kararı verdim :D

freegane

Mağazacılık sektörünün en kötü yanıda bu işte,siz orada beraber eğlenirken ben mesai saatimi bitirmeye çalışıyordum. :'(  Katılmayı çok istiyordum ama zaten izin alamadığım ve 18:00'da bitmesi gereken mesaimi salı günü mağaza envanteri olduğu için 20:00'da ancak bitirebildim yoksa Osman nerede olursanız olun peşinizdeydim :D Güzel buluşma olmuş,bende fotoğraflara bakıp bakıp iç geçiriyorum :sevgi: Osman eline emeğine sağlık :tamamdir