21.01.07 - 1. İstanbul buluşması resimleri

Başlatan TuningLINE, 21 Ocak 2007, 20:28:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TuningLINE

yemek yiyeyim karnım acıktı resimleri eklemeye yemekten sonra devam edecem ;)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

mussel

Ah be abicim keşke bende gelebilseydim... :'( Hava da ne güselmiş :-\

03.06.2005

G60

Resimler için saol Tunç abi. Çok hoş gözüküyorlar. :)

Tolga bu arada Kamei panjur + siyah tabanlı farlar uzaktan çok çok hoş gözüküyor. Sen bana bakma. Birde başka yer yok muydu çıtaya yapıştırdın sticker. Tarihe geçeceksin. ;D

Yasin (golfmk2gtd) resimlerde göründüğü kadarıyla aracının boyası mükemmel duruyor. Sticker'da en çok senin araca yakışmış. Birde jantlarını değiştirirsek mükemmel bir MK-II çıkacak karşımıza. :)

Atıf abi seni pek göremedik ama o monttan bende istiyorum. Nereden aldın acaba? ;D

İbrahim (Firestarter) hocam senin arabada tam böyle geceleri alakasız caddelerden çıkıp siyah siyah karanlıkta milleti :T layıp geri kaybolan bir hava var. Palio'yla karşılaşmayalım üzerim. ;D

Araya kuzu kaynamış bir çevirme yapsaydınız keşke.
Herkesin aracına teker teker maaşallah. :)

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Firestarter

Bende dedigin gibi yapıyorum zaten.Geceleri caddeleden geçtim mi kimse ne oldugunu anlamıyor.Bir ses duyuyorlar,birde alttan mavi ışık görüyorlar o kadar  ::) Bu aracı seviyorum '' Dark Devil ''

Erhan

Resimler için elinize sağlık, Araçlarada maşallah.

G60

Toplu resim yok mu? Sağ baştan sayalım falan tanıyalım sizi. ;D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

TuningLINE

Alıntı yapılan: G60 - 21 Ocak 2007, 21:26:14
Tolga bu arada Kamei panjur + siyah tabanlı farlar uzaktan çok çok hoş gözüküyor. Sen bana bakma. Birde başka yer yok muydu çıtaya yapıştırdın sticker. Tarihe geçeceksin. ;D

Yasin (golfmk2gtd) resimlerde göründüğü kadarıyla aracının boyası mükemmel duruyor. Sticker'da en çok senin araca yakışmış. Birde jantlarını değiştirirsek mükemmel bir MK-II çıkacak karşımıza. :)
dediklerinin aynısını bende söyledim

TuningLINE

Alıntı yapılan: Firestarter - 21 Ocak 2007, 21:31:35
Bende dedigin gibi yapıyorum zaten.Geceleri caddeleden geçtim mi kimse ne oldugunu anlamıyor.Bir ses duyuyorlar,birde alttan mavi ışık görüyorlar o kadar  ::) Bu aracı seviyorum '' Dark Devil ''
çok güzel bir mk1 birkaç düzenlemelerden sonra dahada iyi olur
egzos sesi harikaydı

Firestarter

İnşallah ileriye doğru daha güzel olacak. Birşey soracağım,senin aracın stoplar orjinal dedin ya.yurtdışından mı geldi o stoplar? TR'de o şekil stop var mıydı?

Erhan

Alıntı yapılan: G60 - 21 Ocak 2007, 21:26:14

Alıntı yapılan: TuningLINE - 21 Ocak 2007, 21:39:33
dediklerinin aynısını bende söyledim

bende katılıyorum bunlara :) birde mk2 ye başka bir egzos daha güzel durur bence .