Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
lasitkleri parlatın

lasitkleri parlatın

Başlatan sorx01, 27 Eylül 2008, 01:48:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sorx01

arkadaslar gecen lastik patlagı icin lastikciye gitim..lastici lasitig yaparken nasil parlatırım die nasil bi parlatıısı alim diye sordum..abi meslek sırrı verim dedi hic parlatıcı alamana gerek yok dedi pepsi ile lastikleri sil o zaman gor dedi..daha denemedim aam paylasmak istedim..inş işe yarar..

OffLineR

Delinmesin lastikler bir ay sonra :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

uqur

kola bişey yapmaz ama parlatıcılar özellikle yanakların çatlamasında önemli rol oynuyor.

fosilci

Kola plastik aksamları iyi parlatıyor ama yapış yapış yapıyor bence bosverin denemeyin veya deneyin görün  :D

uqur

lastik aksamları nasıl yapıyor :)

fosilci

ugur güzel parlatıyor siyah bir görünüm veriyor ama zararları ne tam bilmiyorum tampona felan suruyorlar ben bir kere baska bir arabada tampona denedim yapış yapış oldu sürekcen sadece lastiklere sür derim ama zararlarını bilmiyorum onu soyleyim.

fosilci

Ben derim ki sonax ın felan lastik parlatıcıları var onlardan alın ben sonax ın bazı malzemerlini alıyorum kendım uyguluyorum süper oluyor

uqur

tozların yapışması dışında hiçbir zararı yok kolanın.bence gerek de yok parlatmaya ayrı mesele.

oktayy23

ozellikle yazın uygulamamanızıı tavsiye ederim. yüzlerce sinegin arabanızın etrafındfa siyah bir bulut olusturmasını istemiyorsanız:)

enerji

uzun zamandır kullanıyorum tavsiye ederim.

Tholl-ga

meguairs ı lastik cilasını kullanıorum bi kere sürüorum uzun süre parlak kalıyo ver lastiğe bi zararı yok

R-Line

gayet iyi lastik cilaları var, etkiside uzun süreli.
lastiğe zararı yoktur demiyorum ama bugüne kadar zararınıda görmedim.  :)

PoloGTI

Vw Polo 6N

g_vg

bi zamanlar arkadaşım arap sabunu köpürtüp süngerle siliyodu