Benim MKIII

Başlatan GOLF///, 27 Ağustos 2008, 03:25:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fanatic06

benim gti ile takas düşünürsen haberleşelim.
mk3 gti arıyorsun ama benim mk1 de onu aratmaz emin ol... ;D
ELEŞTİRİ, GİZLİ HAYRANLIKTIR....

GOLF///

gormek lazım biraz da dusunmek tabi malum benim сihazları satsam alabilirim mk1 ama soylediğim gibi gormek lazım yine
O Herşey... MK3

serkan wolf

Aloo mühendis bey mühndis  beyy görünmüyosun hiççç inşaaat bitti galibaaaaaaaa avcılarda göremioorum seni artıkk gerçii görmesydim yaa daha ii olurdu itin götüne soktun çıkardın bniiiii :D

emirhan vr6

öncelikle hoşgeldin cok güzel bi mk3 allah kaza belaa vermesin bende de vento vardı yeni sattım aft kodlu memnunmusun aft den srat açsından performance açısından ?

GOLF///

Alıntı yapılan: serkan wolf - 28 Eylül 2008, 10:35:09
Aloo mühendis bey mühndis  beyy görünmüyosun hiççç inşaaat bitti galibaaaaaaaa avcılarda göremioorum seni artıkk gerçii görmesydim yaa daha ii olurdu itin götüne soktun çıkardın bniiiii :D
yok canım yaa hala devam ediyor inşaat ben birşey yapmadım hayırdır ??
O Herşey... MK3

GOLF///

Alıntı yapılan: emirhan vr6 - 28 Eylül 2008, 12:54:49
öncelikle hoşgeldin cok güzel bi mk3 allah kaza belaa vermesin bende de vento vardı yeni sattım aft kodlu memnunmusun aft den srat açsından performance açısından ?

şimdi çok güzel bir soru sordun :) aft istanbul içinde şirin hızlar yapmak için iyi ama tercihim abv her daim...
O Herşey... MK3

GOLF///

Alıntı yapılan: KUCUKSU - 18 Eylül 2008, 00:10:49
Aracın gerçekten güzel gözüküyor, bende satmaya çalışıyorum ama halen bekliyorum.
Selamlar..
takas yapalım ???
O Herşey... MK3

GOLF///

araç satılık arkadaşlar
O Herşey... MK3

GOKHAN 55

sana bı sorum var tekleme yapıyormu araban
,2800 le 3000 devır arası

Halil_50

allah kaza bela vermesin çok güzel bir araç
bnde bunu angellarından almayı düşünüyorum aydınlatma seviyesi felan iyimi yani önünü rahat bir şekilde görebiliyormusun ?

infinity3455

evet güzel arac ama  kazası  warmı
bu arabayı  biliyorum