21 Eylül 2008 İstanbul Avcılar Buluşması Görüşleri ve Resimleri

Başlatan volksport, 21 Eylül 2008, 17:17:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf-line2

Alıntı yapılan: concrete - 24 Eylül 2008, 17:55:57
yakmazsan .....  :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz:

zuhahahahahaha isterizz isterizz isterizzzzzzzz ayrıca kirli çamaşır falan yalnış kelimeler ben gördüm gayet temizdi muhaha :D :D :D :D :D :D

pembe pembe gönlüm sende :D :D :D

lostys

concrete

Alıntı yapılan: lostys - 24 Eylül 2008, 21:28:20
deniz dönüşün resmen muhteşem oldu :D  >:D
eyvalaa kardeşim benim saolasın bide eralpcim cvp atsa bana bi kaç laf soksa kendime gelcem de ama işte  nerdeeeeeeee  :D :D :D :D :D :D :D
http://img232.imageshack.us/img232/202/kralmsncombayraklar51ls7.gif

UĞRUNA KAN DÖKÜLMESİ GEREKİYORSA ACIMAM DÖKERİM...ALAYINA KAN , ALAYINA İSYAN...

oguz oktay

evet arkadasla pazar günü düzenledigimiz bulusmayı sohbet bölümünde görebilirsiniz hepinizi beklioruz saygılarımla :sevgi:

Ouzoo

Alıntı yapılan: fay78 - 24 Eylül 2008, 11:21:58
vay vay vay adamlar toplanmış bensiz bensiz......bravo tebrik ediyorum hepinizi yokluğumu hatırlatmamışsınız...

Eralpe ilk sorduğum soruydu Tuna abi nerde diye "arabam yoksa ben gelmem" demişsn üzüldüm hani..Ama bi yandanda pazar diye aramak istemedim ailenle vakit geçiriyorsundur diye planı programını bozmak istemedim abi..Yokluğun baya hissedildi yani Tuna abi :) Artık kısmet birdahakine inşallah ama böyle yok arabam yok, efendim gelmem vs. dinlemem kapının önünde konvoy yaparız ona göre :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

volksport

Alıntı yapılan: suggestion - 24 Eylül 2008, 23:40:45
Eralpe ilk sorduğum soruydu Tuna abi nerde diye "arabam yoksa ben gelmem" demişsn üzüldüm hani..Ama bi yandanda pazar diye aramak istemedim ailenle vakit geçiriyorsundur diye planı programını bozmak istemedim abi..Yokluğun baya hissedildi yani Tuna abi :) Artık kısmet birdahakine inşallah ama böyle yok arabam yok, efendim gelmem vs. dinlemem kapının önünde konvoy yaparız ona göre :)

+1500 Tuna abi, iş güç pazar gunu bide fazla ısrar edemedim, Arda Faktörüde var tabi...  :tamamdir

freestyler1905

dedemin vefatı olduğundan katılamadım... zor bi gündü umarım bir daha olurda görüşebiliriz

concrete

Alıntı yapılan: freestyler1905 - 25 Eylül 2008, 10:46:26
dedemin vefatı olduğundan katılamadım... zor bi gündü umarım bir daha olurda görüşebiliriz

başın sağ olsun kardeşim üzüldüm :( mekanı cennet olsun... :-[ :-[
http://img232.imageshack.us/img232/202/kralmsncombayraklar51ls7.gif

UĞRUNA KAN DÖKÜLMESİ GEREKİYORSA ACIMAM DÖKERİM...ALAYINA KAN , ALAYINA İSYAN...

OffLineR

@freestyler1905
Başın sağ olsun Cem.
Allah'tan rahmet, sevdiklerine baş sağlığı diliyorum.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

PoloGTI

Vw Polo 6N

volksport

Alıntı yapılan: freestyler1905 - 25 Eylül 2008, 10:46:26

Başınız Sağolsun...

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

TuningLINE

Arkadaşlar buluşma güzel olmuş tebrikler hepinizi özledim ama müsait olamadığım için katılamadım
bu arada DRL10 güzelmiş ;)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

GOLF///

O Herşey... MK3