Seat Leon hakkında yardımcı olurmusunuz ¿

Başlatan manimelankolipisikoz, 17 Eylül 2008, 21:12:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manimelankolipisikoz

merhaba arkadaşlar.Bir araba almaya karar verdim fakat aklımda soru işaretleri kalmasın diyorum sizlerinde görüşü benim için önemli.leonu test etmedim ama opel biraz sert süspansiyona sahip onu biliyorum.Benim amacım fazla yüksek bir model almamak.mesela 1.6 102 hp stylance olabilir. modifiye ağırlıklı düşünüyorum onun için leon yada astra tercihimdir Leon ağır basıyor tabi. sizler ne derseniz ¿ renk konusunda da kararsızım (leon için) beyaz yada sarı düşünüyorum.saygılar

[IMG]http://img388.imageshack.us/img388/opel20astra20200320002hg9.jpg/1/w1024.png[/img]

freegane

Leon Astra'ya göre ağır basıyor ama 1.6 motor seni üzer... En azından 1.4 TSI (125hp)'yi değerlendirin.Hem vergi avantajınız olur hemde ileride motoru çok daha kolay  yükleyebilirsin.Arada da çok az bi fiyat farkı var...

freegane

Bir tüyo daha,satarken 1.4TSI motor daha güzel prim yapar ;)

Ouzoo

1,4 tsi aynen katılıyorum, beyaz yakışıyor leona.Birde orjinal fabrika çıkış bodykitleri var yakışıyor.
dipnot: 1,4-1,6 ların vergisi aynı malesef

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: freegane - 17 Eylül 2008, 21:21:45
Bir tüyo daha,satarken 1.4TSI motor daha güzel prim yapar ;)

doğru diyosun yeni aldığımız golfte 1.4 tsi  :tamamdir

Ouzoo

canlısı çok daha güzel görünüyor, gerçekten güzel..Hayırlısı olsun inş  ;)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: suggestion - 17 Eylül 2008, 23:03:44
canlısı çok daha güzel görünüyor, gerçekten güzel..Hayırlısı olsun inş  ;)

tşk ederim saol :) bu bodykit fiyatı hakkında bilginiz varmı nekadar acaba ¿

Ouzoo

http://www.seat.com.tr/model_index.asp?model_ID=5&menu_ID=8&sub_menu_id=10607
2 teklikten aşağı oacağını sanmıyorum..
opellerin bodykit i mesela parça başı, yerli malı ürünler 250 ytl parça başı satılıyor.

freegane

2000-3000 hakkı o bodykitin. Dandik kitleri 1500'da aşağı yapmıyorlar.Bu kit hem kaliteli hemde arabaya çok yakışıyor.

freegane

1.4 TSI ile çufffff çufffffff gezmenin tadı da ayrı bi güzel olur yav :D

oguz oktay

kardesim yanlıs anlama ama bence sarı yerine siyah düşünsen daa ii veya seytan kırmızısı ararı modlucam diosun ona göre karar ver bence saygılarrr :tamamdir

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: ous_polo - 18 Eylül 2008, 21:39:03
kardesim yanlıs anlama ama bence sarı yerine siyah düşünsen daa ii veya seytan kırmızısı ararı modlucam diosun ona göre karar ver bence saygılarrr :tamamdir

burda siyah çok o yüzden siyahı en başta eledim yoksa biliyorum siyah çok yakışıyor.sarı dersen cupra var o yetiyo :) farklı olsun diyorum onun için beyazda karar kıldım gibi gibi  ???