Hangi arabayı isterdiniz?

Başlatan 1.burak, 22 Şubat 2008, 15:16:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burak_37

mercedes viano+ambiente+metalik renk+115 cdı benim tercihim bu olurdu

concrete

walllahi makull ölcülerde olursa suv klasmanında kesinlikle range rover v8 sport olurdu orta sınıfda kesinlikle mercedes c 220 cdi AMG paket bide beyaz olursa cok makbule geçerdi :)) spor olarak da typ r yada 206 RC yada cupra isterdim...
http://img232.imageshack.us/img232/202/kralmsncombayraklar51ls7.gif

UĞRUNA KAN DÖKÜLMESİ GEREKİYORSA ACIMAM DÖKERİM...ALAYINA KAN , ALAYINA İSYAN...

oguz oktay

ben sadece  polo gti yada golf gti isterdim ikiside hayalim

volksport

bi çift yeni converse neden olmasın ki  :D :D :D

yok yok resimdeki fena olmazdı, 560sec

PoloGTI

Vw Polo 6N

Ouzoo

2008 beyaz, cam tavan, A3 veya A4 Sline, S4 son gözdelerim :)

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

thecarizma

ReKLaMa GeReK YoK .. .

lostys

valla şu aralar kafam bildiğiniz üzre, golf2 ve jetta2 üzerinde, param olsa direk alacaklarım bunlar. öle lükste, büyük pahalı arabalarda gözüm yok. ha bi de aklıma t2-t3 girdi :) aslında o da , yaz aylarında çektiğim sıkıntı :D hatun kişiyle otel köşelerinde sürünmektense, bi t3 alıp karavan tarzı döşemek geliyor içimden :) çok eski kafalıyımdır ben ya :D

golf-line2

Alıntı yapılan: lostys - 23 Eylül 2008, 22:28:56
valla şu aralar kafam bildiğiniz üzre, golf2 ve jetta2 üzerinde, param olsa direk alacaklarım bunlar. öle lükste, büyük pahalı arabalarda gözüm yok. ha bi de aklıma t2-t3 girdi :) aslında o da , yaz aylarında çektiğim sıkıntı :D hatun kişiyle otel köşelerinde sürünmektense, bi t3 alıp karavan tarzı döşemek geliyor içimden :) çok eski kafalıyımdır ben ya :D

bende eskiciyim abi :D

sarilarinsulo

elimdekine sahip olsam yeter :) 2006 polo trendline gümüş, çok severim bu rengi :)

ama param olsa kesinlikle passat 170 hp dsg şanzıman ve siyah

tcan

infiniti G35 

ve aynısı =D

http://img410.imageshack.us/my.php?image=dsc03405hd7.jpg

ayriyetten Golf Iv r32 gti isterdm =D

mustiglf

sıfır golf alırdım gri metalik full+full

alone01

Artık demir almak günü gelmişse zamandan
Mechule giden bir gemi kalkar bu limandan.