Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
buda benim gti,ım - Sayfa 2

buda benim gti,ım

Başlatan erdem2179, 23 Mayıs 2008, 16:57:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem2179

taktıktan sonra tekrar koyarım fotolarını herkese teşekkürler...
Mk3 gti

sirhot

Kazasız belasız inş erdem abi.4*4 gibi duruyor vallahi canavar :D

erdem2179

sağol serhatçım safariye çıkcam ben bununla yakında değiştircem görüşürüz ii geceler...
Mk3 gti

KOÇ:)

Maşallah kazasız belasız.

freegane

Çok güzel bakımlı ve diri duruyor maşallah,kazasız belasız inşallah... Ahhhhh ahhh.... bende oğlumu özledim  :'( Dört gözle bu ayın sonunu bekliyorum :sevgi:
[IMG]http://img373.imageshack.us/img373/5460/indexld5.th.jpg[/img]

erdem2179

amin cümlemiz için askersin galiba hayırlı tezkereler arkadaşım biran önce oğluna kavuşman dileğiyle selamlar kendine iyi bak...
Mk3 gti

freegane

yok abi ne askeri... peder araba alıcam bakıyım falan derken benim arabamı alıp Mersin'e firar etti :D şimdi onu bekliyorum annem fırçayı kaydıda çocuğun arabasını geri ver diye bayramda geldiklerinde arabamı bırakıp gidecek:)

erdem2179

:)  bayramda arabasız kalmada :)
Mk3 gti

erdem2179

buda vw den sonraki tutkum tür
kmenbey :)
Mk3 gti

Ouzoo

Maşallah erdem çok güzel ve sade bir gti.
Deve de besiliymiş maşallah, o da senin mi?  :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

erdem2179

tşk ederim oğuz deve de benim hastalık işte bizim buralarda deve güreşleri meşhurdurda ama o deve değil türkmenbey :)
Mk3 gti