bu ne yayı?

Başlatan enerji, 17 Temmuz 2008, 10:12:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Alıntı yapılan: nizam - 17 Temmuz 2008, 11:00:55
ben tahmini yazıyorum koltugu ileri geri çekmek için pimi çektiginde pimin geri kilitli vaziyete gelmesini sağlar benimkiler bozuktu söktüm koltukları meger yay çıkmış takribi 12 cm filan bi yay ?

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

OffLineR

Ya o pim geri geliyor bende her iki koltukta da.
Yay resmen fazlalık sanırım :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Tholl-ga

bende de oldu attım çöpe :D

OffLineR

Golfçünün koltuk altı keman yayı :D :D
Nerelerdesin Tolga sen ya.

enerji

nereye takılacağını bulan var mı?

savas_ankara

Alıntı yapılan: enerji - 23 Temmuz 2008, 16:03:40
nereye takılacağını bulan var mı?

yok arkadaşım ya, ben baktım ama koltuğun altı karmakarışık, çözemedim  :D

bu arada 2000 model Golf IV ön koltukları elektrik kablolarından anlaşıldığı üzere elektrik ısıtmalı sanırım,

nasıl çalışttığı hakkında bilgisi olan varmı, fanı sıcağa getirdiğimizde mi çalışıyor acaba??? kışın lazım olacak ;)

R-Line

onlar airbag fişidir  ;)
ısıtmalı koltuk olanlarda dörtlüleri yakan düğmenin bulunduğu yerde, en sağda ve en solda kademeli ayarlanabilen ısıtmalı koltuk düğmeleri olur.

savas_ankara

Alıntı yapılan: MK-IV 35 - 24 Temmuz 2008, 14:33:26
onlar airbag fişidir  ;)
ısıtmalı koltuk olanlarda dörtlüleri yakan düğmenin bulunduğu yerde, en sağda ve en solda kademeli ayarlanabilen ısıtmalı koltuk düğmeleri olur.
demek öyle, ben bunlarda sadece direksiyonda ve göğüste airbag var sanıyordum  :o

koltuk kenarında zaten airbag işareti var :)

oktayy23

merhaba
cok enteresan dun izinden geldim aynı sekilde koltugun altında tarif ettiginiz gibi bir yay buldum. koltukta sorun yok. yayı atacaktım koydum kenara ustaya sorayım da oyle atayım diye ;D

fosilci

Dün arabayı yıkattık dan sonra bende de cıktı bir tane yay sag ön koltugun altından nereye takıldıgını bulabilen varmı???

fosilci

Selam abiler o yay banada denk geldi bugun arabayı yıkattıkdan sonra sag ön koltuk altında cıkmıs olarak gördum acaba nereye takıldıgını bulan varmı  elimde kalmasın takayım yerıne :)

OffLineR

Mauahuahauhaua
koy yakına bi yere
trafikte lazım olur.

Ne yaymış be, kimse çözemedi.

nizam

ağa ben yazdım ama hala kabul etmiyorsunuz yaf ??? harbi ne yaymış memleket meselesi oldu benim passatta da var dı taktım yerine  ;D ;D ;D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

R-Line

işin ilginç yanı, her iki koltuktada çalışmayan bir aksam yok.
attım bagajda duruyor  :)