Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf IV Karışık Sade Fotolar - Sayfa 9

Golf IV Karışık Sade Fotolar

Başlatan corrado, 06 Haziran 2007, 12:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

golf-line2

sol caprazdan bakınca 3 kasayı andırıyor sanki  3 kasanın stopları kullanılmış galiba..

vw6n

Evet konsol ve stoplar 3 kasa ilginç ???

Ouzoo

evet vw in cabrio anlayışı golfte böyle :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

G60

MK3 Cabrio ve MK3.5 Cabrio diye geçer bunlar. İkisininde arkası aynı, birinin önü Golf 4 sadece. Normal MK3 leri de bu sayede kolaylıkla MK4 önlü yapıyorlar. MK3.5 çamurlukları tamponlar farlar vs.

Lego gibi. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

R-Line

MK 3,5 Cabrio.
keşke içide mk4 olsaymış.

aynı anda yazmışız. 3,5 ların arkasıda mk4 tampon.  :)

sirhot

Ben beyaz renk sade modlu bir golf resmi arıyorum ama doğru düzgün bir şey bulamadım.Arşivinde falan olan varsa paylaşırsa sevinirim.. :sevgi:

Ouzoo

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ouzoo

Farlarıda çok hoş kendi ayrı bi hoş..turbocharger r32 imiş bu makina bi forumda gördüm paylaşiim dedimm..
golf IV e en giden bbslerden biri bu model..
+rep pls  :saskin:

G60

B sütunu siyah olması hoş olmamış. Onun dışında harika. :)

Teraziyi parlatalım.

sirhot

Oğuz abi çok sağol arayıpta bulamadığım şey :sevgi: (+rep ;D)

tcan