Servis Zamanı

Başlatan fosilci, 27 Ağustos 2008, 19:23:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

R-Line

tabiki yaptırırsın, özelde çok daha ucuza halledersin. iyi bir usta buldunmuda hiçbir sıkıntı çekmezsin
şöyle söyleyim ben geçen hafta baskı balatayı değiştirdim, yetkili serviste sadece baskı balata + işçilik 500 civarı fiyat verdiler,
ama ben özelde baskı balata + ön fren diskleri + işçilik 390 lira verdim. aynı şekilde trigeride çok daha ucuza hallettim. değişenlerin hepsi orjinal parça.

fosilci

Peki o zaman birol abi ben diyelim ki yarın ww servisine degilde özel bir ustaya gittim orada gereken bakımlarını yaptırdım o service jetzt  yazısı nasıl sılıncek kendılıgınden mı sılınıyor yoksa bir makineye felan mı baglayıp siliyorlar.

R-Line

yazıyı takma kafana.  :)
servistede silerler makinaya bağlayıp, sende silersin o çok basit. sen bakımını yaptır önce.

fosilci

O zaman yarin bir özel servise ugrayım ben ww servisi hem cok tuzlu gelir hemde randevu gerektirir vakit olmaz onun için peki nasıl kendım silecegim service jetzt yazısını ?

R-Line

adın neydi bu arada.

benden sana tavsiye yağı ve filtreleri kendin al öyle git servise. bilmediğin marka uyduruk şeyler takmasınlar araca. yağ filtresi ve bujilerin orjinal olmasına dikkat et. hatta yetkili servisten al parçaları.

fosilci

Adım Okan.
Birol abi peki yag olarak castrol mu kullanıyorsun?

R-Line

evet castrol kullanıyorum.

OffLineR

Birol eline sağlık.
Mübarek bu akşam teknik servis gibisin :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

fosilci

O zaman ben yarın gideyim özel bir servise orada yaptırayım bakımını degişecek agır seyler varsada kısa zamanda yaptırırız artık.

Birol abi msn varsa bana özelden bi mesaj atarsan kaydedeyim senin engin tecrubenden biraz bilgi alayım :)

R-Line

Koray hiç sorma ya.
Okan sağolsun herşeyi soruyor  :)
şaka şaka Okan, takıldığın herşeyi sorabilirsin. ben olmam başkası olur elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

fosilci

Abi ne yapayım siz eski ww cusunuz :) Tecrubelisiniz

R-Line

bizde senin gibiydik ilk aldığımızda, yavaş yavaş öğrenmeye başladık. hatta yetmedi yurt dışı sitelerden yardım almak zorunda kaldık. halende inceliyoruz o siteleri.
MK-IV kitap gibi, oku oku bitmiyor.
daha benim öğreneceğim çok şey var golfte. Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, öğreniriz yavaş yavaş o sorun değil.

fosilci

Evet dogru diyorsun Birol abi ALLAH hepimiz için kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Bakalım yarın kısmet olursa gidecegim neler cıkartacak bize insallah kabarık bir liste cıkarmazlar :)

sirhot

Alıntı yapılan: OffLineR - 27 Ağustos 2008, 22:49:58
Birol eline sağlık.
Mübarek bu akşam teknik servis gibisin :)

Ayaklı servis gibidir Birol abim ;D ;D