golf 1 aranıyor

Başlatan ceycey0034, 23 Ağustos 2008, 16:48:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ceycey0034

selam arkadaslar ben acıl bır tane golf 1 arıyorum varsa bıldıgınız yardımcı olur sanırsanız sevınırım

lostys

bandırmada bitane var orjinal temiz. 5 bin lira istiodu en son. sahbiinden de ilanı var.

mck

golf 1 cabrioletim var ilgilenirseniz.

Mk1GTI

Golf 1 ??? Hagisi lazım... + alıp binecekmisin yoksa restorasyonmu...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

fanatic06

benim GTİ i alırmısın ? zaten satılık... kaça kadar arıyorsun.. yardımcı olalım

http://www.sahibinden.com/turkiye_nin_sayili_golf_lerinden_mk1_gtiWQQaXQQ10285413WQQpXQQdisplayitem
ELEŞTİRİ, GİZLİ HAYRANLIKTIR....

sirhot

Sitede gördüğün gibi çok güzel Mk1 gti lar mevcut.Seç beğen al :D

Edit:İlker abiye sor onun bilmediği mk1 yoktur herhalde. :D Aylardır mk1 arıyor alamadı gitti...

lostys

fıstıgı ben alacam :D fıstık benim olacak, binicem ustune, vurucam kırbacı vurucam kırbacı  >:D

şaka bi yana ben zaten bildgim bi öneri yaptım :) ötekiler konusunda bişe diyemem.mk1 arıo ama ne arıo ?

Mk1GTI

Alıntı yapılan: lostys - 24 Ağustos 2008, 09:08:04
fıstıgı ben alacam :D fıstık benim olacak, binicem ustune, vurucam kırbacı vurucam kırbacı  >:D

şaka bi yana ben zaten bildgim bi öneri yaptım :) ötekiler konusunda bişe diyemem.mk1 arıo ama ne arıo ?

İlker bursaya gidersek bende ordan bi takım vogtland alıcam.. Sen kesinleştir tarihi.....
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

G60

Ücretsiz kargo ile yolluyorlar Vogtland'ı. Gitmeye ne gerek var. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Mk1GTI

Alıntı yapılan: G60 - 24 Ağustos 2008, 18:10:12
Ücretsiz kargo ile yolluyorlar Vogtland'ı. Gitmeye ne gerek var. :)

Biliyorumda ilker ile bi plan var bizim gitmişken elden alıcam...

ceycey0034

ben yapılmış ıstemıyorum resterasyonu kendım yapacam

ceycey0034

81 model tek kapı 1,3  lpglı ruhsata ıslı degıl araba yurur durumda bıraz hırpalanmıs 3,5 ıstıyorlar ne dersınız deger mı konsol koltuklar ıyı durumda sıfırdan bır boya ve ıc dızayn lazım

golf-line2

Alıntı yapılan: ceycey0034 - 25 Ağustos 2008, 17:55:24
ben yapılmış ıstemıyorum resterasyonu kendım yapacam

resterasyonla uğraşma derim orj al bin boynuz kulağı gecer cnk.

Mk1GTI

Valla düzgün bir restorasyon yapıcam diyosan 10bin i gözden çıkar daha aşasına üstten işçilik olur hesabını ona göre yap...