Golf Mk1 - Mk2 / Polo 1975-1990 / Jetta 1981-1989 Led'li Sinyal Takımı

Başlatan fanatic06, 28 Temmuz 2008, 12:34:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mck

Mk1GTI

Tamponun orjinal mk1 ise sorunsuz uyar.. Montaj için 2 vida deliği var eğer senin tamponunda 1 vida 1 tırnak yeri varsa uymaz...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

fanatic06

ELEŞTİRİ, GİZLİ HAYRANLIKTIR....

escocem

özel mesaj attım gönder anlaştığımzı gibi sinyalleri diye site geri dönüp duruyor okumadın galiba?

fanatic06

Alıntı yapılan: escocem - 05 Eylül 2008, 14:39:51
özel mesaj attım gönder anlaştığımzı gibi sinyalleri diye site geri dönüp duruyor okumadın galiba?

cem yazdığın mesajları mı unutuyosun yoksa biri senin yerine mi yazıyo...  :t

güncel güncelll   :tamamdir

mördak

nihat

Aslında bir çift lazım bana.Ben Adıyaman'dayım.Nasıl yapalım?

escocem

Alıntı yapılan: fanatic06 - 06 Eylül 2008, 08:53:45
cem yazdığın mesajları mı unutuyosun yoksa biri senin yerine mi yazıyo...  :t

güncel güncelll   :tamamdir

yazdığım mesajları unutacağım yaşa daha gelmedik dostum motoruma ve arabama sinyaller konusunda kendim uygulama yapma kararı aldım onun vazgeçtim ...

fanatic06

iktisatci

Alıntı YapMk1 - Mk2 Led li sinyal takımı...

abi o yabancı siteden mi aldın sen bende bir kaç parça alacaktım da güvenemedim eger sende ordan alışveriş yaptıysan bende ordan istediklerimi alayım    eger aldıysan abi kargo hakkında birde gümrük hakkında bilgi verirmisin

fanatic06

Alıntı yapılan: iktisatci - 16 Eylül 2008, 20:42:43
abi o yabancı siteden mi aldın sen bende bir kaç parça alacaktım da güvenemedim eger sende ordan alışveriş yaptıysan bende ordan istediklerimi alayım    eger aldıysan abi kargo hakkında birde gümrük hakkında bilgi verirmisin

evet ebay dan aldım. güvenmeyecek birsey yok ürün gelmezse ödeme yapmazsın :)
kargo ücretleri ayrıca her üründe yazar... genelde de gümrük yok tabi ürüne bağlı kapına kadar geliyor..

iktisatci

Alıntı Yapevet ebay dan aldım. güvenmeyecek birsey yok ürün gelmezse ödeme yapmazsın
kargo ücretleri ayrıca her üründe yazar... genelde de gümrük yok tabi ürüne bağlı kapına kadar geliyor..

ürünü alınca mı ödeme yapıyoruz yani kapıda ödeme  gibi bişey mi  ayrıca yardımlarınız için çok teşekkür ederim umarım sizi sorularımla sıkmıyorumdur.

fanatic06

Alıntı yapılan: iktisatci - 16 Eylül 2008, 22:44:55
ürünü alınca mı ödeme yapıyoruz yani kapıda ödeme  gibi bişey mi  ayrıca yardımlarınız için çok teşekkür ederim umarım sizi sorularımla sıkmıyorumdur.

kapıda ödeme değil... ürün geldikten sonra internetten ödeme yapılıyor...

iktisatci

Alıntı Yapkapıda ödeme değil... ürün geldikten sonra internetten ödeme yapılıyor...

teşekkür ederim.  ;)