Daha güzeli yokk!!! Golf1 GTİ

Başlatan fanatic06, 05 Ağustos 2008, 12:55:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

fanatic06

Güncell fiyat  8950...

VW.tr üyelerine iyi indirim yaparım  :tamamdir
ELEŞTİRİ, GİZLİ HAYRANLIKTIR....

lostys

fanatic06

Alıntı yapılan: lostys - 11 Ağustos 2008, 12:53:57
:) hayırlı işler :)
ilker sana 8000 olur... nasıl olsa alamazsın...  ;D

Mk1GTI

Puhaha bastırırmış 8 i şimdi dönüşüde olmaz bunun... :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

sekonline

öncelikle hayırlı satışlar son ne olur araç ???

fanatic06

Alıntı yapılan: sekonline - 12 Ağustos 2008, 10:22:02
öncelikle hayırlı satışlar son ne olur araç ???

Ankara'dasın sanırım.. Gel gör aracı ona göre oturur konuşuruz... Hatta sende Mk3 varsa takas bile yaparız (5 kapı ise tabi)  :tamamdir

fanatic06

vw.tr cilere 8250 ye bırakırım...
de hayde zararına mk1 .GTİ :tamamdir

güncelll

ramcho®

valla araban temiz ama istediğin rakam biraz yüksek değilmi aracını std a çevirip üzerinde ki parçaları ayrı satarsan daha rahat satmiş olursun...8250 ytl ye mk 2 GTİ lar ;)

chef sami

İnsanın heleki arabasını istemeye istemeye satması çok zor bir olay bence, Ümit kardeşim hayırlısı olsun takma kafana, inşallah ilerde daha güzeli daha iyisi ve hayalimizdekiler bütün vwtr.net üyelerinin olur.

fanatic06

Alıntı yapılan: chef sami - 22 Ağustos 2008, 10:21:20
İnsanın heleki arabasını istemeye istemeye satması çok zor bir olay bence, Ümit kardeşim hayırlısı olsun takma kafana, inşallah ilerde daha güzeli daha iyisi ve hayalimizdekiler bütün vwtr.net üyelerinin olur.

sorma kanka yaa... gücüm yetecek olsa ikinci arabam olarak saklayacam ama lüksüm yok maalesef..
doğuma 3 ay kaldı şimdiden 4 kapılı geniş araç aciliyet oldu...
bakalım hayırlısı

chef sami

Alıntı yapılan: fanatic06 - 22 Ağustos 2008, 10:58:47
sorma kanka yaa... gücüm yetecek olsa ikinci arabam olarak saklayacam ama lüksüm yok maalesef..
doğuma 3 ay kaldı şimdiden 4 kapılı geniş araç aciliyet oldu...
bakalım hayırlısı

Gözün aydın olur inşallah.. çocuk güzel birşey herkesin onu tatması lazım..onlar için herşey yapılır..:)

fanatic06

Alıntı yapılan: ramcho® - 22 Ağustos 2008, 10:13:07
valla araban temiz ama istediğin rakam biraz yüksek değilmi aracını std a çevirip üzerinde ki parçaları ayrı satarsan daha rahat satmiş olursun...8250 ytl ye mk 2 GTİ lar ;)

vallahi kanka Golfümün bana maliyeti 12000 ytl yi geçti. zevkin ve keyfin bedeli olmaz... Yoldan geçenlerin bakışları, bir otoparka bıraktığımda aracın başında 2-3 kişiyi incelerken görmek, insanların sorduğu sorular, bakışlar, kıskanmalar yanımıza kar kalacak  :saygılar

ramcho®

inş satarsın ben de de jetta mk 2 vardı hatta sitede resimlerini de bulabilirsin bende 15 e mal etmiştim 12000 ytl ye sattım ama araç ful du klima td hd mk.tam doluydu sunroof:)