arkadaşlar harekete geçme zamanı gelmedimi artık!

Başlatan srcglb, 17 Temmuz 2008, 10:05:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

sen ayarladıktan sonra olur abilerim kardeşlerim 25 ağustostan sonra beni anca seneye bulursunuz  ;)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

AhMeTH61

Yolcudur Nizam,Bağlasan Durmaz  :)
Şimdiden hayırlı teskereler abi ee yazalım profile o zaman :D

lostys

yuh daha adam gitmedi askere, şafagı saydında tezkere mi verion ya :) ahmet yapma şımarcak şimdi :p

®oyal

Konu açıllalı 20 gün oldu ama konuyu açan kişi haricinde kimsenin hevesi yok gibi.
Ramazan buluşması olacak galiba.
:(

vw6n

Arkadaşlar önce şuna bi karar verelim avrupa yasındamı anadolu yakasındamı buluşma yapılacak?ona göre herkez fikrini ve mekan tavsiyelerini paylaşsın biraz hızlanalım yoksa Oktay abinin dediği gibi Ramazan buluşması olacak sonuç.

oguz oktay

yer heralde anadolu yakası olcakta mekan konusunu kimse bişi demioki

nizam

Alıntı yapılan: ous_polo - 05 Ağustos 2008, 21:05:20
yer heralde anadolu yakası olcakta mekan konusunu kimse bişi demioki

bize nasıl bi yer lazım onu söylesek sapanca gibi mi yoksa ?  avcılar veya bostancı mı ?

aklıma gelen suan içi avrupa yakası belgrad veya anadolu yakası uzak olmayan kaymak donduran veya riva taraflarına doğru gelecek kişilere maddi ve manevi eziyet etmeyelim ?

oktay abi bizi saymıyormusun yaf  :( eralp tatilde  :) silivrimi yapsak yine ?

Yunus EMRE

®oyal

Alıntı Yapoktay abi bizi saymıyormusun yaf   eralp tatilde   silivrimi yapsak yine ?

Nizam 1,2,3, ...

Hadi Erap e baskın yapalım tüm site misafiri olalım.
>:D

lostys

nerdeki o :D baaak ben bilmem istanbul filan :) biri beni gotursun oralara :P

golf-line2

Alıntı yapılan: lostys - 06 Ağustos 2008, 13:00:08
nerdeki o :D baaak ben bilmem istanbul filan :) biri beni gotursun oralara :P

ben seni götürürüm :sevgi:

vw6n

En son istanbul buluşması Avcılardaydı ozaman şimdi Anadol yakasında olsun ama biraz yakın biyer olursa Nizamın dediği kibi kimseye eziyet olmaz hafta sonu geliyor karşıdaki arkadaşlar bakınsın biyer olmazsa mangal falan getirelim herkezde kendine göre bişeyler getirsin takılırız ;)

oguz oktay

yaaa vala anadolu yakasında yer olarak mangal yapabilcegimiz biyer  riva şile anadolukavagı fln bence kozyatagı carrefur ii bi bulusma mekanı olur die düşünüyorum yemegimizide orda biyerde yeriz abdullah abi şimdi yorumlar sizden

oguz oktay

veyada umranie carrefur olabilir veyada madiemarket in orası olabşilir

nizam

Alıntı yapılan: ous_polo - 06 Ağustos 2008, 21:50:31
yaaa vala anadolu yakasında yer olarak mangal yapabilcegimiz biyer  riva şile anadolukavagı fln bence kozyatagı carrefur ii bi bulusma mekanı olur die düşünüyorum yemegimizide orda biyerde yeriz abdullah abi şimdi yorumlar sizden

anadolu kavagını unut oguz alkolikler yer bırakmaz bide oradaki veletler anlamaz bizi  kaymak donduran ii dir ama pazar günü kalabalık oluyor en ii si rivaya giderken mangal yapan yerlerden birini ayarlıyalım ? ne dersiniz ?

Yunus EMRE