Buda Benim mk 1 im

Başlatan saydam, 29 Mart 2008, 09:16:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

taha_jetta80

1000 ytl ya:S tam da o paralar a bulmuştum motorumu nyse artık onu bitireym tekrar araştırmaya devam.

nizam

Alıntı yapılan: taha_jetta80 - 01 Ağustos 2008, 16:51:43
1000 ytl ya:S tam da o paralar a bulmuştum motorumu nyse artık onu bitireym tekrar araştırmaya devam.

ne cezası taha geçmiş olsun
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

taha_jetta80

bzm birazder ehliyetsz yakalanmış ta.o yüzden ya:)onu ödeyelim sonra motor işi nasipse inş.

saydam

ebay de bile sol buldum dünyada sağ taraf kalmadı herhalde :'(
http://cgi.ebay.de/Radlauf-Reparaturblech-VW-Golf-I-1-Hinten-links_W0QQitemZ170244934762QQihZ007QQcategoryZ65045QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
ne bu şansızlık anlamadım gitti alt tarafı bi çamurluk ağzı atla deve değilki kime sorsam sol çıkıyor hepsi. biride sağ var dese kurban kesicem >:(

freegane

vay be! demekki Golf 1 alırken çzellikle sağ ön çamurluğun sağlam olmasına dikkat etmek gerekiyor ;D

nizam

Alıntı yapılan: saydam - 05 Ağustos 2008, 12:27:22
ebay de bile sol buldum dünyada sağ taraf kalmadı herhalde :'(
http://cgi.ebay.de/Radlauf-Reparaturblech-VW-Golf-I-1-Hinten-links_W0QQitemZ170244934762QQihZ007QQcategoryZ65045QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
ne bu şansızlık anlamadım gitti alt tarafı bi çamurluk ağzı atla deve değilki kime sorsam sol çıkıyor hepsi. biride sağ var dese kurban kesicem >:(

enteresan  :t

Yunus EMRE

saydam

sol alıp, sağa uyduracağiz başka çare kalmadı nizam.

saydam

arkadaşlar istanbuldan bu çamurluk ağzı plastiklerini getirtmeyi düşünüyorum sizce nasıl olur?

nizam

Yunus EMRE

saydam

AhMeTH61

Çok da güzel olur abi.

saydam

AhMeTH61

Olmazsın abi yaf baksana resme  :)

saydam

malzemeye görmedimki nasıl bir şey gelicek. ankarada yok istanbuldan aldım gerçi beğenmessem gönderirim dedim ama bakalım.
evet bunlar çok güzel duruyor