golf V hiç yol tutmuyo

Başlatan jnr_thr, 25 Temmuz 2008, 23:50:14

« önceki - sonraki »

oguz oktay

nizam abi dedigi gibi yürüyeni saglam lastır 220 le viraja gir demek istio yani :D

nizam

Alıntı yapılan: ous_polo - 29 Temmuz 2008, 00:08:00
nizam abi dedigi gibi yürüyeni saglam lastır 220 le viraja gir demek istio yani :D

220 km viraj kalsın

sen ben kimse girmesin o hızla viraja  :t
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

jnr_thr

teşekkürler nizam kısmetse yaptırdıktan sonra yine yazıcam benm asıl problemim mesela yolda 100 ve ya 110 la giderken pat diye sağa atıyorum ya o zaman anormal kayıyo araç yani sürüş keyfim hiç yok bundan şikayetçiyim :) bi tavsiyem var golf v sahiplerine xenon taktım mtec 8000k renk çok hoş 10 000 k gibi yeşil değil ama ışık çok dağınık çözümü yok gibi mecburen angel aldım junyan şimdi önümü çok ii görüyorum tavsiyemdir mercek güzel bi çözüm ama 10000 k almayın resmen yeşil oluyo rengi

nizam

Alıntı yapılan: jnr_thr - 31 Temmuz 2008, 00:25:18
teşekkürler nizam kısmetse yaptırdıktan sonra yine yazıcam benm asıl problemim mesela yolda 100 ve ya 110 la giderken pat diye sağa atıyorum ya o zaman anormal kayıyo araç yani sürüş keyfim hiç yok bundan şikayetçiyim :) bi tavsiyem var golf v sahiplerine xenon taktım mtec 8000k renk çok hoş 10 000 k gibi yeşil değil ama ışık çok dağınık çözümü yok gibi mecburen angel aldım junyan şimdi önümü çok ii görüyorum tavsiyemdir mercek güzel bi çözüm ama 10000 k almayın resmen yeşil oluyo rengi

usta sen arabayı test etmek mi istiyorsun yoksa hayatını mı ? 110 la neden sağa atıyorsun kendini ?

Yunus EMRE

oguz oktay

bunlar sakıncalı işler 110 bi gün atarsın kendini saga yandanda kamyon allah korusun kardes atma kendini saga sola seridinde devam alayına isyan inadına yan yan >:D

OffLineR

İstinye park'ın otoparkında el freniyle dönmeyi denesen demek takla atacak senin araba.

Buz üstünde gidiyormuş gibi ya müthiş :D :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

matrixfb

2005 golf V midline var şile yolunda 140 km hızla viraja girdik banamısın demedi bide arabanı yaptırda bi bak bakim nası oluyor (celik jant ve lastikte var aracta)

nizam

millet canından ümidi keşmiş yapacak bişi yok  :p :bekleriz: :t

Yunus EMRE

syreen

bence sen koca koca botları giyinmişsinidir o gün. gaz ile frene aynı anda basmışsındır. banada aynısı oldu. yeni yapılan alışverişmerkezine uçuyodum . kontralarla arabayı topladım

schumi

arkadaşların da dediği gibi lastikle rot ayarıyla yürüyen aksamın durumuyla çok alakalı..ayrıca virajın asfaltı ve eğimi bozuk olup olmaması vs.. de çok önemli unsurlar.bnm 2004 golf v im var standart ebatta turanza lastiklerim var.yol tutuşundan çok memnunum.heleki viraja dengeli şekilde girip tam gaz çıkarken edl ve asr nin o uyumlu çalışması yok mu....onu hissetmek çok güzel...... :sevgi:
weltmeister x7

tomcsd

yazılabilecek bişi yok benm Faby bile daha ii şu anda:) ama en kısa zamanda Golf IV Pasific'le tekrar pistlerdeyim  :D
GOLF; tutkudur herkes binmez, binemez...

ozzythedad

golf v de yol tutmuyosa başka araba yol tutmaz...bu kadar diyorum

yesil_golf

bence aracını bir bakıma sok çünki diyebilirimki golf en iyi yol tutan araçlardan biridir ben en azında çok memnunum

mehmett1

Öncelikle bu konuyu açan arkadaştan ricam başlığı değiştirmeidir. Golf sahibi olmayan ama düşünen arkadaşlara farkında olarak ya da olmayarak yanlış yönlendirmede bulunuyor. Sürücü hatası ve hele ki bakımsızlığın -ki saydığın sorunlar ikinci arabam olan 94 model lada da bile yok- hatası hiçbir araca maledilemez.
Gerçi konu açalı bayağı bi olmuş ama ben daha radikal bir soru sorayım sana; aracaın kazalı mı ? Genelde bu tür sorunları büyük kaza atlatmış bir araç (şasisi düzeltilen) sergiler.

edit: kelime hatası